Ovako Vučić plaća kampanju – Po 1000 EVRA iz naših džepova za poslušnost

Spisak fiktivnog zaposlenih na POŠTI Srbije je poduži i na njemu se nalaze i imena za koje čovek nikada ne bi pomislio da im je posao u javnom sektoru potreban, jer glamur i sjaj kojim zrače sa malih ekrana govori suprotno.

Sada znamo i odakle.

Pevačica Jelena Broćić, starleta Tijana Ajfon, pevačice Nela Bogdanović i Jasna Milenković Jami, uz doajene srpske estrde Željka Samardžića i glumišta Branka Kockicu Milićevića samo su neka od imena koja se nalaze na platnom spisku POŠTA Srbije.

Spisak „slavnih“ se tu ne završava.

Svi navedeni uz rođenu sestru Olivere Jovićević – Nelu Bojović, ženu Oliverinog kolege Srđana Predojevića – Mirjanu, zamenika predsednika Sprske lige Gorana Milenkovića i drugi pokreti i strančice Zavetnici, Srpske desnice, Srpske lige, Stubovi, antivakserski pokreti i njima slični su direktno namireni preko bankomata zvanog POŠTA Srbije u vlasništvu PUPS-a.

Jedini zajednički imenitelj im je podrška Aleksandru Vučiću.

Direktna putem medija u rukama režima ili latentna tako što za račun vlasti napadaju oponente vlasti ili napadaju one naprednjake kojima je istekao rok trajanja (Jutka, Simonović iz Grocke i slični).

Radnici pošte sa punim pravom su u štrajku, pogotovo ako se zna da su plate gore navedenih (top menandžment, tako vole da se zovu) koje potpisuje direktorica Mira Petrović su u proseku oko 200.000 dinara. Dok pismonoše imaju između 32.000 do 39.000 dinara.

Podeli
Updated: децембар 10, 2019 — 7:00 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *