Ovako Vučić plaća kampanju – Po 1000 EVRA iz naših džepova za poslušnost

Spisak fiktivnog zaposlenih na POŠTI Srbije je poduži i na njemu se nalaze i imena za koje čovek nikada ne bi pomislio da im je posao u javnom sektoru potreban, jer glamur i sjaj kojim zrače sa malih ekrana govori suprotno.

Sada znamo i odakle.

Pevačica Jelena Broćić, starleta Tijana Ajfon, pevačice Nela Bogdanović i Jasna Milenković Jami, uz doajene srpske estrde Željka Samardžića i glumišta Branka Kockicu Milićevića samo su neka od imena koja se nalaze na platnom spisku POŠTA Srbije.

Spisak „slavnih“ se tu ne završava.

Loading...

Svi navedeni uz rođenu sestru Olivere Jovićević – Nelu Bojović, ženu Oliverinog kolege Srđana Predojevića – Mirjanu, zamenika predsednika Sprske lige Gorana Milenkovića i drugi pokreti i strančice Zavetnici, Srpske desnice, Srpske lige, Stubovi, antivakserski pokreti i njima slični su direktno namireni preko bankomata zvanog POŠTA Srbije u vlasništvu PUPS-a.

Jedini zajednički imenitelj im je podrška Aleksandru Vučiću.

Direktna putem medija u rukama režima ili latentna tako što za račun vlasti napadaju oponente vlasti ili napadaju one naprednjake kojima je istekao rok trajanja (Jutka, Simonović iz Grocke i slični).

Radnici pošte sa punim pravom su u štrajku, pogotovo ako se zna da su plate gore navedenih (top menandžment, tako vole da se zovu) koje potpisuje direktorica Mira Petrović su u proseku oko 200.000 dinara. Dok pismonoše imaju između 32.000 do 39.000 dinara.

Podeli
Updated: 10 децембра, 2019 — 7:00 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.