OVAKO ZAPOŠLjAVA SNS: Uzeli mu 3.000 evra, posla nema ali pare ne vraćaju

Čitalac M. Đ. poslao je Info Vranjskim pismo u kome, slikom i rečju, opisuje svoj teški problem, ali i način rada lokalnog SNS-a.

Kako ovaj čitalac tvrdi, on je još u vreme vanrednog stanja, pre oko tri meseca, direktoru jednog vranjskog privrednog društva dao 3.000 evra i na taj način kupio posao, ili, kako piše, „znate kako to već ide“.

– Čovek je uzeo pare i od tada me zavlači i vrti uz opravdanje da je dao pare Bulatoviću i da se čeka na njega. Možda sam prevaren, i možda Bulatović nema veze sa ovim, ali tako je on rekao. Na kraju mi je blokirao broj i na viberu i ovako da ne mogu da ga dobijem – piše ovaj čitalac.

On je deo razgovora objavio i na tviteru, a detalji koje možete videti poslati su Info Vranjskim, a redakcija je samo sakrila imena.

Info Vranjske su kontaktirale prozvanog direktora, koji je rekao da je upoznat sa čitavom pričom “postavljanja lažnih skrinova na internet”.

– Mogu samo reći da se radi o apsolutno lažnim optužbama i da su policija i tužilaštvo upoznati sa time i da već rade na pronalaženju počinioca. Nadam se da će počinilac ove obmane biti što pre pronađen i kažnjen u skladu sa zakonom – rekao je ovaj direktor za Info Vranjske.

I sad, istina ili osveta? Prosudite sami.

Izvor: Vranjske

Podeli
Updated: јул 23, 2020 — 11:04 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *