Ovo je cena sigurnog kapilarnog glasa i NAŠE BUDUĆNOSTI koju plaća SNS

Kako se izborna kampanja približava, sve se više atmosfera više zagreva kako u masovnim medijima, tako i na društvenim mrežama.

Polako isplivavaju neispunjena obećanja koja su olako davata prilikom učlanjenja u stranku. Mnoga očekivanja su izneverena i mnogi snovi raspršeni.

Uporedo sa iznevernim očekivanjima ide veliko razočarenje u stranku i sve više nam se inboks javljaju ljudi sa pričama o tome šta im je obećano, i koje usluge su tražene da budu ispunjene kako bi se dobio siguran državni posao.

Jedna od najčešćih obaveza novopečenih članova SNSa pored lepljenja plakata, delenja flajera, je bilo dovođenje takozvanih sigurnih glasova. To u svakodnevnici izgleda tako što novi član, svoju rodbinu, prijatelje, poznanike, bližnje…do besvesti ubeđuje da glasa baš za SNS i predsednika Vučića, kako bi on ispunio svoju kvotu i dobio obećani posao.

Loading...

Uz to ubeđivanje bi išla i njihova obećanja prijateljima, ako postupe isto, da i njih čeka posao ili dobit neke druge vrste. Posmatrano sa strane, gotovo je isto kao rano 90ih dobro razvijena MLM mreža (Multi level marketing). Za one koji su tada bili mladi ili zaboravili, u suštini se najčešće radi o dobro razrađenoj prevari.

U slučaju SNS taj sistem je stotinama puta močniji jer iza njega stoji ceo stranački aparat i država.

Obratilo nam se u poslednjih nekoliko meseci desetine izneverenih SNSovih aktivista, da su namirnice sa slike bile najčešća ponuda sigurnog glasu koji je prethodno profiliran od SNS tima za podršku.

Najčešće se radi o penzionerima, socijalnim slučajevima, i radnicima koji rade za minimalac obično ne prijavljeni za posao koji rade.

Dragi čitaoci, ovo je cena naše BUDUĆNOSTI koju prihvata ogroman broj naših baka, deka, i radnika na minimalcu.

Info Klix

Podeli
Updated: 18 јануара, 2020 — 9:44 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. JA NISAM NISTA DOBIO.
    NAKUPIO SAM 8/9 SIGURNIH GLASOVA.
    ZNACI NISTA OD GLASANJA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.