„PALIKUĆA“ I DALjE U GROCKOJ! Simonović podneo ostavku samo za javnost – Dogovor sa vrhom stranke

Dragoljub Simonović je, izgleda, podneo ostavku samo za javnost a u praksi nema nameru da napusti opštinu kao i rukovođenje.

On je od izlaska iz zatvora svaki dan dolazio na posao i normalno obavljao sve poslove u opštini. Sve vreme je sedeo u svom kabinetu, ali se uspešno skrivao da ga niko van zgrade ne vidi. Oštro je zabranio najbližim saradnicima da pričaju o tome .

Jedini dan kada nije došao na posao bio je 20. mart, u sredu, kada je bila Skupština koja je zasedala o njegovoj smeni .Ali već sutradan u četvrtak, iako je smenjen prethodnog dana i ako više ni zvanično nije bio predsednik Opštine ,on se pojavio na „bivšem poslu“ i ceo dan je sedeo u kabinetu predsednika . Normalno je primao i najbliže saradnike izdavao im naređenja i sve ono što je radio kao predsednik opštine Grocka.

Možemo da uzmemo u obzir da je u četvrtak Simonović mogao da dođe do, tada, bivšeg posla i da kaže da je došao da pokupi svoje lične stvari, međutim on se pojavio i danas. Kao i ranije, opet je seo u svoj kabinet i ponašao se kao da je i dalje predsednik opštine Grocka.

Kako je ispričao svojim najbližim saradnicima ,on nema nameru da se povlači iz političkog života, da će se samo privremeno povući i da će se za manje od godinu dana opet vratiti na čelo opštine jer je, kako on kaže, tako dogovorio sa vrhom stranke .Takođe Simonović je napomenuo svojim saradnicima da je optužnica tanka kao i da će biti oslobođen svih optužnica. Nakon toga, po njegovim rečima, on će se normalno vratiti u javni život i to jači nego ikada jer sve je to deo dogovora , a do tada će preko svojih saradnika i dalje vladati opštinom a njegove firme će nastaviti da dobijaju sve tendere na teritoriji opštine Grocka.

Tu su i već viđeni napadi na novinare i intezivirani baš kad je Simonović izašao iz pritvora.

Izvor: Žig info

Podeli
Updated: 23 марта, 2019 — 12:59 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *