PALMA: Ako padnem izneću informacije o NARUČENIM UBISTVIMA (VIDEO)

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ne prestaje da iznenađuje javnost svojim gostovanjima i izjavama na režimskim televizijama, a sada je otkrio i da poseduje informacije „gde je bila glava osobi kad je nastradala jedna osoba“.

– Ja mnogo više znam o njima, i ovih dana samo time sam se bavio. Ko je bio u kolima kada je nastradala jedna osoba, gde je bila glava toj osobi kad je nastradala jedna osoba… i neću sad sve da otkrijem i da pričam sada. I ovo sad nije – ja tebe plašim, ako ti kažeš za mene ja ću za tebe. Ništa ne pričam. Naravno, ne pričam ništa loše o ljudima sa kim sam imao vlast – rekao je Palma na „Happy“.

On je u ovom gostovanju obavestio i da je „za informaciju gledalaca drugi političar po popularnosti posle Aleksandra Vučića“, ali i da „ko prenoći kod mene jedno veče i jednog dana, on je moj i Božiji, što bi rek’o narod“. Palma je stigao i da se našali, te je najavio da mora da promeni vizit kartu i da na njoj pored svog imena i prezimena doda nastavak „bunga bunga“.„Predsednik Odbora za pravosuđe korisnik Palminih animir-dama“Vučić o Palmi: Ne virim u tuđi krevet, jezivo ako je istina

Ono o čemu građani Srbije nisu obavešteni jeste kakve sve to informacije poseduje Palma i o kome. S obzirom na to da je nagovestio da se radi o državnom vrhu Srbije i da zna informacije koje bi pomogle nadležnim organima da reše određene slučajeve, pitanje je da li će nadležni ispitati Markovića po toj osnovi.

Postoje mnogi koji bi voleli da znaju „ko je bio u kolima kada je nastradala osoba“ i šta se zapravo dešavalo, ali po svemu sudeći, ovu infomaciju Palma će nastaviti da čuva.

Podeli
Updated: мај 2, 2021 — 4:02 pm

9 Comments

Add a Comment
  1. TAKO KRIMINALNA I LOPOVSKA BANDA KORISTI VLAST DA STITE SAMI SEBE. SVAKO SVAKOG IMA U SACI. E MOJA SRBIJO!

  2. Da je Drzava kakva treba da je on bi vec odavno bio uhapseni i vec danas bi pevao javno o svemu sto zna. posto je zemlja kriminalaca i olosa onda s moze ovako cenkati kao na pijaci kad se kupuju volovi. . Cudno da nema niko petlju da kaze: hapsi ga pa nek peva da vidimo sta ce sve da odpeva ali nece jer su svi u dubokom kriminalu cak i Zagorka koja nema mu.a.

  3. Odmah uhapsiti i ispitati a ne da skriva informacije

  4. Iskreno, Palma loš si čovek do zna boga. Kakav crni srpski domaćin i tradicionalista. Ali, jedino te podržavam u nameri da ucenjuje bratiju jer ništa bolji nisu od tebe. Potonite zajedno da svane Srbiji.

  5. Prikrivanje krivičnog dela je krivično delo, tako da je Palma Prase zreo za istražni zatvor.

  6. Da li je moguce sta cujem? Znaci tako politicari ostaju na svoje fotelje ucenjivanjem ostalih koji ne smeju da pricaju o njemu …Ali ih ipak Palma potseca da nece da prica nista jos uvek ali ako oni pocnu o njemu da pricaju i on ce o njima. Auuuuuuuuuuu jadan Narod pored ovakvih politicari. Znaci tako sste radili fuj sram vas sve bilo.

  7. prikrivanje informacija o krivicnom delu le takodje krivicno delo dovoljan osnof za hapsenje posle ovakve izjave trebao je da se sisa kod frizera u zabeli

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *