Palma gotov, Dačić na aparatima!

Srbijom je kao bomba odjeknula informacija da su u Jagodini godinama organizovane žurke na kojima su političarima iz vrha vlasti podvođene starlete, pevačice, ali i devojke mlađe od 18 godina. Glavni osumnjičeni je Dragan Marković Palma, a uz njega se pominju i čelnici SPS-a Ivica Dačić i Aleksandar Antić.

O tome kako je sve to organizovano, kako izgledaju prostorije u kojima su se srpske bunga-bunga žurke, kako ih je nazvala premijerka Ana Brnabić odvijale, kako su vozilima Lux taxija devojčice dovožene iz Beograda, govorio je čovek koji je godinama bio zaposlen u hotelu u kome se sve to odvijalo.

Svi koji žive u Jagodini znaju da su svi navodi tačni. Marković već više od decenije upravlja gradom kao svojim vlasništvom i bez njega se u Jagodini ništa ne može desiti.

Poznata je priča da kad on dolazi na neku svadbu, mladenci ne sede u čelu, odnosno za centralnim stolom. To mesto je rezervisano za Markovića i njegovu ekipu!

Žurke koje su organizovane u Jagodini nisu bile tajna ni za koga. Kao ni činjenica da se tu zabavljaju političari iz vrha države, ljudi iz krupnog biznisa, ali i neki ambasadori. Ono što se do juče nije znalo jeste da su mnogo puta prisustvovale i devojčice od 15-16 godina i da su seksualno zlostavljane.

O tome da se nesto tako dešava u Jagodini prvi je proletos progovorio Igor Jurić, ali nije želeo da javno kaže da je Dragan Marković čovek koji je umešan u takva strašna krivična dela. Jurić je dao izjavu u Tužilaštvu, razgovarao sa tadašnjim ministrom policije Nebojšom Stefanovićem tražeći zaštitu za devojčicu koja je bila žrtva seksualnog nasilja i njene roditelje. Zaštitu nisu dobili i pod pritiskom su odustali od tužbe. Takvih primera je mnogo.

Tužilaštvo u Jagodini je pokrenulo postupak uz vrlo čudno objašnjenje da je to tražio sam Marković?! Deluje da će Tužilaštvo Palmu braniti umesto da ga optužuje.

U odbranu su stali i poslanici Jedinstvene Srbije. Sam Marković zove mnogobrojne folk i pop zvezde i traži da ga javno podrže.

Ono što je bilo vidljivo je da poslanici SNS-a ne brane Palmu. Očekuju instrukciju. Odluka je na Aleksandru Vučiću koji za sada ćuti. Oni koji su mu bliski kažu da nema šanse da podrži Palmu, te da je Vučić izuzetno netolerantan prema svakom obliku pedofilije, ali i „druženja“ sa starletama.

Sam Vučić je prisustvovao kik boks mečevima u Jagodini, ali u društvu sopstvene dece. I odmah je po njihovom završetku, za razliku od većine prisutnih, umesto ka inkriminišućem hotelu, kretao za Beograd. Mnogi drugi iz vrha SPS-a, pojedinci iz SNS-a, ali i iz DS-a su ostajali na žurkama.

Imajući to u vidu realno je očekivati da se vrh države ne meša u ova dešavanja, odnosno da ne štiti Palmu niti da dozvoli da se na bilo koji način dovede u vezu sa njim. To bi značilo da je Palmina karijera završena i da će se suočiti sa ozbiljnom istragom.

Postavlja se pitanje šta će biti sa Dačićem. Iako on izgovara da je u Jagodini išao u muzeje, a ne na žurke, brojne fotografije to demantuju. I to fotografije koje objavljuju prorežimski tabloidi. Dakle, Dačićevo maltretiranje i „puštanje krvi“ je počelo. Da li će se ići do kraja ili će Dačić biti samo izranjavan, ali ipak ostavljen u životu, videće se narednih dana.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: април 20, 2021 — 10:36 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Pedofili su nam ministri prosvete.

  2. Ma smaknite glavu i tom Dačiću i tom Palmi! Pizda im materina!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *