Palma lično ispisao grafit „SMRT VUČIĆU“ pa se folira pred medijima

Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da je „grafit u tom gradu kojim se preti predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću monstruozan“.

U Jagodini je, prema navodima pojedinih medija, juče ispisan grafit „Smrt Vučiću i njegovim saradnicima“.

Marković je, komentarišući akcije opozicionog Saveza za Srbiju protiv radova u Beogradu, kazao da su oni „sakupljači sekundarnih sirovina“.

„Predlažem da se za vreme skupa Saveza za nasilje u subotu 13. aprila pomere svi znakovi i korpe za otpatke sa trase gde će da šetaju, da ih ne bi pokupili i prodali kao sekundarne sirovine“, kazao je Marković za televiziju Pink.

On je kazao da je siguran da će skup u Beogradu 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ biti „najveći u Srbiji otkad postoji višestranački sistem“.

Međutim, kako naš izvor blizak Draganu Markoviću Palmi (podaci Palminog saradnika poznati su redakciji) kaže, da je taj grafit napisao sam Dragan Marković Palma kako bi imao temu da kritikuje i ponižava opoziciju i na taj način da se dodvori Aleksandru Vučiću, a i, po mišljenju izvora, postoji mogućnost i da Palma prekine koaliciju sa SPS-om i sklopi koaliciono partnerstvo direktno sa SNS-om.

Izvor: Ricochet

Podeli
Updated: 12 априла, 2019 — 10:36 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *