PATOLOGIJA PREDSEDNIKA – Kinezi su mi rekli da DOĐEM U FARMERKAMA!

Na kritike javnosti da je prilikom zadnje državne posete NR Kini prilikom izlaska iz aviona pred počasnu gardu NR Kine izašao u farmerkama, razdrljenoj košulji i izgužvavom sakou koji kao da su krave žvakale, predsednik SNSa, Aleksandar Vučić kaže je takav nastup dogovorio sa kineskom službom i ambasadorkom NR Kine u Srbiji da baš tako počne državnu posetu NR Kini!?

Sreća naša pa je kineska vlada upoznata sa kakvom ličnošču ima ima posla pa su profesionalno i diplomatski prešli preko nediplomatskih gafova i nepoštovanja kako zemlje domaćina, tako i zemlje koju predsednik SNSa predstavlja iz velikog poštovanja koje NR Kina, njeno državno rukovodstvo i narod gaje prema Srbiji i Srbima. Ovo inače nije prvi put da Vučić pravi budalaštine nepoštujući osnovni diplomatski protokol i nepisana pravila diplomatije.

Oni koji u Srbiji brinu o državnim odnosima NR Kine i Srbije trebali bi suptilno da preko diplomatskih kanala ipak NR Kini upute izvinjene za ponašanje predsednika Srbije. Takav je red.

Loading...
Podeli
Updated: 2 маја, 2019 — 4:07 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.