Pilot zabeležio NEVEROVATAN prizor iznad okeana – ribari ipak nisu iznenađeni (VIDEO)

Pilot Dastin Magard objavio je intrigantan snimak koji je napravio iz kokpita dok je leteo iznad Tihog okeana, a prizor jarkog crvenog svetla ispod aviona naveo je mnoge da pokušaju da odgonetnu o čemu se radi.

Korisnici Tvitera brzo su izneli razna tumačenja – od vanzemaljaca, preko podmorskih vulkana, do bakljama naoružanih fudbalskih navijača, ali na kraju je prvi tačan odgovor dao Nil Jakobs, stručnjak za vremenske prilike.

„Nismo imali pojma u šta gledamo. Zbijali smo šale, nagađali da se nalazimo usred neke vojne vežbe“, kazao je Magard, koji je od Jakobsa na kraju i sam saznao da je posmatrao najobičnije komercijalne ribarske brodove, prenosi B92.

Naime, mnogi ribari vrlo rado koriste crvena LED svetla jer privlače ribu, a da je Jakobs zaista bio u pravu, potvrdile su i informacije s internet stranice globalfišingvoč.org.

Tamo je bilo moguće pronaći čak i tačne nazive svih plovila koja su se nalazila u tom trenutku ispod letelice, a interesantan podatak otkrio je i to da je ta svetla ponekad moguće videti čak i iz Međunarodne svemirske stanice.

Izvor: B92

Podeli
Updated: август 4, 2022 — 11:32 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *