PINK I VESIĆ HUŠKAJU KAO DEVEDESETIH: Politika opozicije je nacizam (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nazvao je nacizmom ono što je opozicija večaras priredila izpred galerije „Progres“, gde je promovisana njegova „Knjiga o Beogradu“

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nazvao je nacizmom ono što je opozicija večaras priredila izpred galerije „Progres“, gde je promovisana njegova „Knjiga o Beogradu“.

„Ako su do večeras neki građani Srbije imali dilemu i nisu prihvatali to što smo politiku Dragana Đialasa nazivali nacističkom, imali su priliku da se večeras uvere da su oni iskreni i pravi naslednici nacista. Spaljivanje knjiga kojim su Hitlerovi nacisti najavili spaljivanje Evrope bio je i ostao ideal svih nacističkih pokreta koji i danas postoje u svetu. Verovatno dodatno osveženi bezumnim činom paljenja srpske robe od strane Haradinajevih pristalica, istomišljenici i podržavaoci te politike predvođeni Draganom Đilasom večeras su i građanima Beograda, Srbije i celog sveta s ponosom pokazali pravo lice nacizma“, istakao je Vesić.

Prema njegovim rečima, lider opozicione Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je večeras u Beogradu po ugledu na Adolfa Hitlera spaljivao njegovu knjigu i pokušao da spreči njenu promociju.

Loading...

„Šta je to nego nacizam? Knjiga koju je Đilas spaljivao, večeras je prodavana za lečenje šestogodišnjeg deteta. Koliko neko mora da bude bolestan kao što je Dragan Đilas da otima novac za lečenje deteta“, naglasio je Vesić.

Podeli
Updated: 15 октобра, 2019 — 9:20 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.