Pinkova pevaljka iz SNS: NE MOŽETE NAM NIŠTA VLAST IMA IMUNITET

Dokle ide bahatost naprednjaka najbolje opisuje poslednji tvit bivše Babićeve sekretarice i Pinkove pevačice Marije Jovičić, koja se iz dana u dan trudi da „odbrani“ svoje kolege iz stranke, dežurne pljuvače, što po opoziciji, što po drugim javnim ličnostima, suprotnih stavova i mišljenja.

https://twitter.com/mara_jovicic/status/1335200653308796929

Naime, ona je juče zarad odbrane poslanika i Vučićevog glasnogovornika Marka Atlagića, koji svoj poslanički mandat u skupštini zloupotrebljava iz dana u dan vređajući neistomišljenike SNS i Vučića, ušla u klinč i sa marketinškim stručnjakom i glavnim braniocem SNS Nebojšom Krstićem.

Danas je, pak, odlučila da „očita lekciju“ voditelju Igoru Brakusu. Bivša sekretarica Zorana Babića, opet je stala u odbranu mladog stranačkog kolege, poslanika Miloša Terzića, koji koristi prvi mandat u Skupštini, a da bi se dokazao svom šefu i partijskim moćnicima, Tanju Fajon, predsednicu Delegacije Evropskog parlamenta za odnose sa Srbijom nazvao je „propalom slovenačkom političarkom“.

Na ovaj bahat potez osvrnuo se Brakus, iznevši Terzićev komentar o Tanji Fajon uz opasku da bi ga tužio za uvredu.

Naravno, Pinkova pevačica odlučila je da demonstrira naprednjačku bahatost i „šta se sve može ukoliko si poslanik“, odnosno da ti zbog poslaničkog imuniteta niko ništa ne može. Međutim, Jovičić je totalno promašila temu, ali i pokazala da Srpska napredna stranka upravo propagira demonstriranje sile.

– Neka prenese neko ovom geniju Brakusu, da narodni poslanik ima poslanički imunitet i samim tim ne može niko da ga tuži za ono što izgovori za govornicom. Može eventualno da proba u Vrhovnom sudu Luksemburga… Možda prime predmet – napisala je Jovičić.

Da nije tužno, bilo bi smešno!

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: децембар 6, 2020 — 10:16 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *