PISMO JEDNE ŽENE: Ponizio si nas više nego bilo koji okupator

Nije ti dosta što nas svaki dan pljačkaš, što se ljudi više boje novog dana nego smrti? Nije ti dosta što si obezbedio i praunuke i čukununuke otimajući svakom ko diše sve što se može oteti? Nije ti dosta što si nam prodao zemlju, vazduh i vodu, što će generacije skapavati u otrovima? Ne, ti si nesrećan ako nas svakoga dana ne napraviš nesrećnijima nego juče, za tebe nema radosti ako nas ne poniziš više nego bilo koji okupator koji je hodao ovom zemljom – započinje Aleksandra Ćurčić, javnosti poznata po pismu Mladenu Šarčeviću, nekadašnjem ministru prosvete, svoje obraćanje Aleksandru Vučiću na Fejsbuku.

– Ne znam zašto, koji su kompleksi ili porivi u pitanju, ali posebno mrziš žene. Nudio si žene za udaju bugarskim radnicima, ako završe put u roku, poručivao da svako u svojoj kući može da tuče koga hoće, čestitao Turčinu što je zaposlio sve žene koje će možda da eeee, porodilje nazivao pljačkašima budžeta, a sada… Sada si se dublje spustio u mulj svojih kompleksa i beščašća i u cirkuskoj šatri koja se nekada, pre nego što si je napunio svojim klovnovima, gutačima vatre i mačeva, krotiteljima pacova i smrdibuba, bizonima i magarcima zvala narodna skupština izjavio da ćeš plaćati ljudima da prave decu da bi imao ko da radi u fabrikama tvojih investitora.

Status Aleksandre Ćurčić prenosimo u celosti:

Deca se prave iz ljubavi, žene nisu inkubatori za nove sluge režima, deca se vole, a ne prodaju u roblje! Nismo ti mi konkubine koje muškarci plaćaju za seks i rasplod, niti si nam ti gospodar i makro. Zamisli, ima muškaraca koje su žene čekale sa osmehom i u tami spavaće sobe nisu suzbijale nagon za povraćanjem jer ih ne ljubi gad poput tebe, već pažljiv, nežan i normalan čovek. Šta očekuješ, da mučenici koji bez odmora i vikenda rade u fabrikama tvojih pajtosa za crkavicu po dolasku kući kažu: „Skidamo pelene i pravimo nove kolege“

Valjda je prednost što decu neće sa 2-3 godine odvikavati od pelena, jer je poželjno da ih prihvate kao deo svog života. Zauvek. Hitler je sugerisao mladim Nemicama da spavaju sa kršnim, plavokosim vojnicima, pa da bebe daju državi na vaspitavanje i da ta nova rasa arijevaca preplavi Evropu. Ti poručuješ ženama da ne budu ksenofobi (da spavaju valjda sa tvojim drugarima Arapima i Kinezima) i da Srbiju preplavi rasa malih motača kablova.Tvoj ružičasti brat po nečoveštvu već je uvodio bebu u rijaliti.

Da li da očekujemo novi rijaliti: „Za našu decu“, gde će publika glasati koja beba je budući radnik Jure, koja beba će se usrećiti u Ling Longu a koja u Leoniju? Ovim neće biti zgađeni samo tvoji sendvičari, onima u poznim godinama će biti žao što ne mogu da zarade praveći decu, a svi ostali osećaju mučninu i bes.

Rastu i neke hrabre devojčice koje sakupljaju kamenčiće i njima se brane od nasrtaja tvojih kineskih satrapa. Ne verujem da će one pohrliti u njihove fabrike. Ima kod nas dece sa slobodarskim genom u sebi, sa urođenim dostojanstvom. Tebi je to misterija, jer ne znaš kako protiv onoga što ne poseduješ.

Nisi uspeo, nisi nas ponizio. Samo razljutio, kao nikada pre. Nije ti to bio cilj…

Proćitajte izjave o porodiljama koje je predsednik SNS davao ranije.

Podeli
Updated: јун 24, 2021 — 4:23 pm

5 Comments

Add a Comment
 1. Strahovlada koju sprovodi Vučić je pri kraju. Narod se osvešćuje i vidi da on radi sve samo da bi ostao na vlasti i da pljačka narod. Sve briše ispred sebe, ulonio je Tomu a ostale likvidira, tome se mora stati na put!

 2. Ivica Dacic u sredu u Skupstini srbije Rece ,,Ako vas bude na kosmetu onda je kosmet srpski ali ako vas ne bude na kosmetu onda kosmet nije Srpski i srbija nema sta da trazi na kosmetu,,
  DA BI ODMAH POSLE JEDNOG DANA BILE ZAPALJENE TRI SRPSKE KUCE.
  DAO ZNAK DACIC ALBANCIMA STA IM JE CINITI A DA NE PRITISKAJU SRBIJU RADI PRIZNANJA.
  iZDAJNICI SU U SKUPSTINI SRBIJE I VLADI SRBIJE U STVARI SNS, SPS, J S, PUPS.I OSTALI KOJI PODRZAVAJU OVU IZDAJNICKU VLAST . ONI NE MOGU VISE DA ZIVE U SRBUJU JER SU JE IZDALI.

 3. Sve je istina koja boli hvala ovoj zeni sto je napisala ovo pismo Sve smo mi to docekali.kao Srbi u Srbiji strasno sta trpimo.Srpkinja iz Cacka.

 4. ova g…a vise nije dovoljno smeniti na bilo kakvim izborima ovo sve treba pobiti od kostunice na ovamo bolje da umre njih par hiljada nego da pati nas sedam miliona

 5. ovo nije pisala žena zna se ko može ovako da napiše sva sreća što narod prepozna ko to piše Vučić je legenda pravi PREDSEDNIK pravi čovek tek sada mi je dobro

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *