Pojavio se snimak: Policija tuče demonstrante u zgradi RTSa

Korisnici društvenih mreža uveliko tvrde da su pripadnici policije primenjivali silu sa izbacivanjem iz zgrade RTS-a. Na stotine komentara vidi se i da je navodno političar Dragan Đilas prebijen. Ipak za sada nismo uspeli da vidimo takav video snimak.

Međutim na jednoj od stranica na fejbuku vidi se snimak koji je napravljen iz dvorišta zgrade RTSa. Na snimku se vide nekoliko policajaca koji očigledno fizički tuku nekoga od protestanata u zgradi. Ipak zbog lošijeg snimka nismo detaljno uspeli utvrditi koga tačno policajci fizički neutrališu.

Ostavljamo vam i video snimak pa sami procenite šta se ovde zapravo desilo:

Loading...
Podeli
Updated: 17 марта, 2019 — 6:39 am

3 Comments

Add a Comment
  1. Pa?Tuče nego šta!To je isto kao da neko nepoznat uleti u tvoju kuću i kaže-**ja sada neću da izadjem odavde, dok mi ne daš to,to i to**!I ti ćeš,normalno da pozoveš policiju da išbaci budalu iz tvoje kuće!Ako neće da izadje milom, izaćiće silom!Šta tu nije jasno??Ko su oni i sa kojim pravom upadaju u zgradu RTS-a?Niko ih ne zove da iznesu svoje stavove!?Pa ima ONOLIKO drugih TV stanica,pa idite i iznosite stavove…ne,nije to poenta priče…Oni stavove nemaju nego hoće na silu da dodju do vlasti,bez izbora…Ja nisam ni za OVE ni za ONE!Ali to tako ne ide!Zašto se boje izbora?Jel* hoćete vlast?Evo sledećeg vikenda organizujemo izbore pa izvolite!MAC MALO!!Lova je tu u igri i ništa drugo!

  2. Шта иа чудно у томе да полиција користи силу против лица који су против правно у згради РТСа? Можда да их понуди кафом и колачима? Сиктер барабе!

  3. GDE TI VIDIŠ POLICAJCA ,KRELAC ,A ŠTA DA RADI POLICAJAC DA NOS GEJ ZASTAVU. JEBI SE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.