Policajac krenuo šokerom na bajkera, čovek se pretvorio u buktinju (VIDEO)

Džinu Baretu (26), sa Floride, i dalje se bore za život nakon što je policajac u februaru na njemu upotrebio elektro-šoker na benzinskoj pumpi. Baret je „skuvan živ“, kako su preneli američki mediji, dok je točio gorivo za svoj motor.

Zadobio je opekotine trećeg stepena na 75 odsto svog tela.

Protiv njega i zamenika šerifa, koji ga je napao, podignute su optužnice. Baret je optužen za bahatu vožnju, opiranje policiji i pokušaj bekstva, a policajac će morati da se suoči sa optužbama za zanemarivanje.

Kako je policija saopštila, Bareto je prouzrokovao probleme u saobraćaju zajedno sa drugim motociklistima. Vozili su na pogrešnoj strani puta i zaustavljali se ispred drugih vozila. Prošli su kroz nekoliko crvenih svetala, čime su ugrozili bezbednost drugih učesnika u saobraćaju. Veruje se i da su bili naoružani.

Policajci su pokušali da uhapse Bareta na semaforu, ali je pobegao. Stigli su ga na benzinskoj pumpi. Motor se prevrnuo zbog čega se gorivo prosulo po zemlji, a Baretu su rekli da podigne ruke.

Bareto nije hteo da sarađuje, ali je policajac svejedno upotrebio šoker uprkos upozorenjima. Bareto se pretvorio u buktinju, a vatra je zahvatila i policajca.

Motociklista je zadobio opekotine od vrata nadole, a proveo je 10 nedelja u bolnici. Međutim, oporavak i dalje traje, a očekuje se da će ga ubaciti u komu kako bi ga podvrgli tretmanima.

Nakon istrage, utvrđeno je da je policajac postupio potpuno nemarno ugrožavajući ljudski život i udaljen je sa posla.

Podeli
Updated: мај 26, 2022 — 6:56 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *