Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.

Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića. Tom prilikom preko 50 policajaca u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice- kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.

Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.

Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.

Za izbor Mihailovića, kako saznajemo lobirao je narodni poslanik Mikica Milojević, za koga je opštepozanto da je i sam- kockar!

Osim toga, Mihialović je predsednik Košarkaškog kluba „Šumadija“ čiji je galvni sponzor Božidar Petković- Petko, preko svoje kompanije „Peštan“.

Nećak poslanika Milojevića je u maju prošle godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću opštinskim vozilom u pola dva ujutru.

Petković je kupio ovdešnje državno preduzeće „FEP“ za 800 hiljada evra iz stečaja. Samo na prodaji starog gvožđa i sekundarnim sirovinama Petković je zaradio je 2,2 miliona evra. Ostala mu je preko 50 hektara industrijskog zemljišta, zgrada, dva jezera…

Ovu „privatizaciju“ policija nikada nije istražila.

Izvor: ucentar

Podeli
Updated: март 28, 2021 — 10:59 am

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *