Policija u vanrednom stanju se izživljava na ljudima (VIDEO)

Video snimak na kom se vidi kako jedan od policajaca šamara muškarca u policijskom automobilu širi se munjevito na društvenim mrežama.


Kako čitalac Direktno.rs kaže, incident se desio večeras oko 18.30 na Vračaru, nakon što je muškarac zatečen na ulici u vreme zabrane kretanja. Autori su sami pustili snimak u javnost.

Na snimku se čuje kako policajac više puta privedenog pita „kako se zoveš“, šamara ga, a u jednom trenutku ga hvata za vrat. Drugi policajac razgovara telefonom i ne reaguje na prebijanje uhapšenog.


Postavlja se pitanje šta se sve u Srbiji dešava za vreme policijskog časa? Teško je poverovati da je ovo izolovani incident. Dokaz za tu tvrdnju je ponašanje drugog policajca koji ni na jedan način nije pokušao da zaustavi batinjanje uhapšenog građanina. Dakle, i njemu je ovakav odnos normalan!

Loading...

Svako veče smo svedoci da se policijska vozila kreću gradom pod rotacijom. Na pitanje zašto kad nema saobraćaja – nema odgovora. Srbija je jedina zemlja u Evropi koja ima policijski čas po ugledu na Kinu.

Nismo daleko od Kine ni kada su medijske slobode u pitanju. Ljudima se sudi preko skajpa. Policija tuče građane.


Šta je sledeće?

Podeli
Updated: 16 априла, 2020 — 10:18 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.