PONOVO DRŽAVNI UDAR – VUČIĆEVIĆ: Sprema se HAOS I RUŠENJE VUČIĆA (VIDEO)

Gostujući u “ Novom jutru” Dragan Vučićević glavni urednik Informera je opet u svom stilu održao jednočasovni monolog o crnim I tamnim silama koje napadaju našeg preuzvišenog predsednika.

Za ljubitelje ovog žanra psihološke patologije prava je šteta propustiti ovu emisiju i skraćeni članak koji je preneo Informer ovim povodom.Pa uživajte sposobni debelih živaca i jakog stomaka.“Opozicija uvek preti poštenim ljudima i novinarima, oni nemaju drugačiju retoriku i politički program, kazao je Vučićević gostujući na TV Pink.

Državni organi morali bi da pokrenu istragu u slučaju Vuka Jeremića, lidera Narodne stranke koji je osnovao paralelnu organizaciju u SAD – Friends of the Center for International Relations, kako bi izbegao plaćanje poreza, kazao je urednik dnevog lista “Informer” Dragan J.

Vučićević gostujući u Novom jutru na Pink televizije.Kako on tvrdi, Jeremiću su mnoge strane organizacije uplaćivale veliku svotu novca na račune.– Vuk Jeremić ima stotine miliona evra na svojim računima, i nikada nije hteo da otkrije otkud te pare.

Njemu su razne kineske fondacije uplaćivale novac, postoji veliki spisak firmi koji su njegovi donatori. Kada to pogledate, shvatite da se ne zna ko i zbog čega njemu uplaćuje pare – kazao je Vučićević, ističići da je Jeremić najviše para zaradio dok je bio generalni sekretar UN.

Vučićević podesća da je poslovanje predsednika Narodne stranke bilo zanimljivo i svetskim istraživačkim novinarima.– Kineski, istraživački novinar je radio priču o njemu i dokazao kako on posluje – ističe Vučićević.Kako je rekao, više od tri miliona evra, preko raznih institucija, uplaćeno je Vuku Jeremiću na račun, bez ikavog objašnjenja.– Njemu je Patrik Ho to sve uplaćivao.

Ne očekujemo više nikakvo objašnjenje od Jeremića, jer njegova strategija je da ćuti i da se sve zaboravi – kazao je urednik Informera, koji kaže da Vuk Jeremić nikada nije objasnio otkud njemu toliki novac na računima.– Ozbiljan političar, koji pretenduje da bude vlast, ne može da krije izvore svog finansiranja. Nije moguće da bilo kome nađete toliki novac na računima, a da on to ne obajsni – ističe Vučićević.”

Podeli
Updated: 24 септембра, 2019 — 5:23 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *