Poslanica SNSa izrekla istinu: NE DONOSI SKUPŠTINA ZAKONE – SAMO GLASA ZA NJIH (VIDEO)

U Skupštini Srbije danas, u sredu, 4.12., se tokom rasprave o izmenama i dopunama Zakona o penzijsko invalidskom osiguranju najčešće polemisalo o položaju penzionera, smanjenju penzija od pre nekoliko godina i najavljenom povećanju od 1. januara 2020. godine.


Poslanicai Srpske radikalne stranke su naveli i da je spektakularno najavljivanje povećanja penzija od 1. januara 2020. godine u najvećoj meri apsolutno nedovoljno i da je ponižavajuće i da ne omogućava bilo kakav pomak za najsiromašnije penzionere u Srbiji.Skupština – kakav blam:

Radikali u smeh, SNS poslanica se iznervirala, pa rekla glupost
„U Republici Srbije glasanje je tajno i niko ne može da zna koje za koga glasao, tako da otkud vi znate da su svi penzioneri glasali za SNS? I kakve ima veze koliko je bilo penzionera pogođeno uzimanjem od penzija?

Da li 400 000 hiljada ili jedan penzioner potpuno je isti princip ukoliko se zakon krši, a zakon su naše vlasti prekršile kada su u pitanju penzioneri”, u navedenoj polemici sa narodnom poslanicom iz Srpske napredne stranke (SNS), Vesna Malušić, rekao je opozicioni narodni poslanik Aleksandar Šešelj.


„Ja Vas razumem ali pričate nešto što nije istina. Ja sam lepo rekla, milion trista hiljada penzionera nije bilo obuhvaćeno smanjenjem penzija. Vi ste malopre rekli da su svima smanjene penzije – znači ne govorite istinu.

Nije tačno. Šesdeset procenata penzija nije bilo smanjeno. Jel tako? Tako je. Idemo dalje. NЕ DONOSI OVA SKUPŠTINA ZAKONE, ONA IH SAMO USVAJA. Idemo dalje”, u svom odgovoru Šešelju rekla je Malušić što je izazvalo opšti smeh u skupštinskoj dvorane.


Podsećamo da je izjava poslanice zaista istina, jer je poznato zvonce Maja Gojković u danu za glasanje kada poslanici SNSa glasaju kao dresirani na njenu zvonjavu.

Podeli
Updated: децембар 4, 2019 — 6:42 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *