Predizborni spot SNSa: Vučić izlazi iz frižidera

Aleksandar Vučić objavio je večeras na svom instragram nalogu novi predizborni spot.

U šaljivom spotu predsednik Vučić izlazi iz frižidera jednog mladog bračnog para i nabraja uspehe koji su postignuti u prethodnom periodu.

– Važno mi je da doprem do svakog građanina Srbije. Mnogo toga je ostalo da se uradi. Potrebno nam je još puteva, pruga i fabrika. Ako se ne verujem dobili ste i subvenciju za rešavanje stambenog pitanja. E kada svi u Srbiji budu imali mogućnosti koje danas imate vi, nećete me toliko viđati. A trudimo se da to bude što pre – rekao je Vučić ženi koja je otvorila frižider.

– A dotle upamtite, ako ostanemo ujedinjeni sa tim ciljevima pred sobom, jedina granica su naši snovi – kaže Vučić zbunjenoj ženi.

Na samom kraju spota, dok se sprema da stavi pitu u rernu, žena kaže: “Hvala ti, ali nemoj molim te iz rerne”.

Podeli
Updated: март 16, 2022 — 9:53 am

2 Comments

Add a Comment
  1. Predsedniče kad si već izašao iz frižidera trebao si da se okreneš i da vidiš ima li dovoljno hrane u njemu .
    Mnogo frižidera ima praznih, mnogo usti gladnih .A što se tiče tvog pojavljivanja niodkuda,iskreno bih voleo ne da te nevidim ,već da odeš od sviju nas u težak zaborav …
    ps.nerviraš me i kad se iz rerne pojaviš,kvariš miris koji je obično prijatan ..

  2. pa prosli put bese kampanja za njihovu decu koju su do sad ocigledno obezbedili a sad treba da im ispunjavamo snove da pokupuju jahte ostrva u pacifiku privatne avione i ko zna sta vec ee pa dosta je

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *