Predsednik Srbije novinarki: PRESTANITE LAGATI I IZMIŠLJATI DA OSEĆATE ZAGAĐENJE (VIDEO)

Gostujući jutros na TV Prva u emisji „Jutro prva“ kod Jovane i Srđana, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da postoji realan problem sa zagađenjem vazduha u Srbiji, ali i da postoji kampanja širenja panike, “koja je ponekad groteskna”.


“Postoji panika i svi je šire, mislim na sve ljude koji učestvuju u vođenju kampanje. Postoji realan problem, naravno, ali postoji i kampanja, koja je ponekad groteskna. Postoji i realan problem koji postoji više decenija, postoji i u Milanu, na primer, koji je jedan od najrazvijenih evropskih gradova”, rekao je Vučić.


Predsednik je govorio i o reakciji, odnosno nedostatku reakcije Vlade Srbije na zagađenje…


“Za neke bi bolje bilo da ne izlaze u javnost. Ja sam zamolio Anu i pitao je li čovek živ (govoreći o ministru za zaštitu žitovne sredine). Vidim da ljudi misle da se nešto poslebno događa, a ništa se ne događa. Ako je pitanje da li svi radimo svoj posao, ne radimo ga uvek. Nema mesta panici, to je najvažnije za ljude.

Loading...


Zatim je predsednik u huliganskom maniru sa tribina, na kojima je proveo mladost, voditeljki emisije na primedbu da oseća tokom disanja posledice zagađenog vazduha – Rekao da prestane lagati i izmišljati, insinuirajući da voditeljka namerno laže o tome šta oseća, i da je deo kampanje koja izmišlja nepostojeći problem.


Voditeljka je ostala pribrana i ovaj prostački potez predsednika Srbije preokrenula na šalu. To umeće pribranosti prilikom predsednikovih, najblaže rečeno neukusnih opaski, a pravim rečnikom, pravljenja idiota i lažova od sagovornika (pogotovo novinara sa nezgodnim pitanjima) ima jako mali broj građana Srbije.


Pogledajte video materijal ovog vređanja i prosudite kako biste vi reagovali u datoj situaciji.

Podeli
Updated: 20 јануара, 2020 — 2:20 pm

4 Comments

Add a Comment
  1. Strasno, svi lazu sem predsednika, hahahah. Kakav psihic

  2. Pa on lično je pokrenuo problem zagadjenja a sad glumi Hamleta.

  3. Nemoj da brineš delove snimaka koji nešto dokazuju.

  4. Šta ti radiš samo se svađaš sa novinarima i maltretirao penzionere i invalide.
    Bio bi ti najsrećniji čovek kad njih ne bi bilo ,da nestanu u gasnoj komori jer ti kao premijer 2015 godine si skinuo dece OSI iz clana 42 o TV taksama.od tada invalidi plaćaju TV taksu ,da li si pitao odakle.
    Šta kažeš laž je Jovanjica bando

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.