Predstava na kojoj su bili samo Vučić i Kisić smo MI PLATILI 3 MILIONA EVRA

Ulaznicu za predstavu kojoj su prisustvovali Darija Kisić i predsednik Vučić plaćena je najviše u istoriji srpskog pozorišta i ovu predstavu je država Srbija, odnosno građani preko Elektroprivrede platili više od 3 miliona evra odnosno 360 miliona dinara. I to na taj način kao što je nelegalni direktor EPS-a Milorad Grčić 23. januara 2020. stavio potpis na ugovor sa firmom Nites, kojom rukovodi rođeni brat Darije Kisić, Bojan Kisić – kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Gospođa Kisić bila je na „ekskluzivnoj i najskuplje plaćenoj predstavi u istoriji srpskog pozorišta“, a ugovori o ovim transakcijama su stvarni.

– Kisić nije nepoznat u poslovima s EPS-om, ali je potpuno jasno da u ovo tako kritično doba korone i štednje, nemanja novca za frilensere, privrednike, ugostitelje, rođeni brat Kisić Tepavčević dobija 360 miliona sa svojom firmom Nites, novca građana od EPS-a – navodi Tepić.

Ono što ovaj ugovor čini „drugačijim i egzotičnim“ jeste partner firme Nites Bojana Kisića Khaoticen, koja je „toliko prosperirala u doba korone da ne možemo da izračunamo vrednost ugovora“.

– Ta firma Khaoticen je samo u poslednjih šest meseci od Elektrodistribucije Beograd dobila poslove vredne više od 10 miliona evra. Od EPS-a ugovore vredne više od 4 miliona evra, od SDPR-a ugovore vredne više od 2 miliona evra – ističe Tepić.

Kako navodi Tepić, partner Bojana Kisića je za poslednjih šest meseci prihodovao više od 16 miliona evra.

– Da stvar bude još zanimljivija, odmah posle izbora u julu prošle godine, formalni vlasnik firme Khaoticen, Nebojša Narić osnovao  je zajedničku firmu Numerator sa čelnim ljudima Vučićeve omiljene istraživačke agencije Ipsos, odnosno sa Markom Uljarevićem i Predragom Kurčubićem – objašnjava Tepić.

Firma Numerator osnovana je u julu prošle godine u kojoj direktor Ipsosa Uljarević, „glavni Vučićev čuvar rejtinga“, ima većinski udeo od 65 odsto.

– Nebojša Narić, formalni vlasnik firme Khaotisen i partner brata Darije Kisić Tepavčević, ima udeo od 25 odsto, a Kurčubić, takođe jedan od direktora u Ipsosu ima 10 odsto – kaže Tepić.

– Khaotisen je godinama radila sa kapitalom upravo sa egzotičnih ostrva. Sa Britanskih Devičanskih Ostrva preko firme Hadar limited – i to je sve, kako navodi Tepić proverljivo u APR-u i dokazuje da su ove firme povezane sa najvišim funkcionerima SNS-a.

– Firma Narića Khaoticen je 2016. godine imala 21 zaposlenog i 9.000 evra dobiti, 2019. ima 16 zaposlenih, ali ima 22 miliona evra dobiti. A zamislite šta će tek biti 2021. kada sada već znamo da je u poslednjih šest meseci 16 miliona evra isposlovano i potpisano sa ovom firmom. Ovo su bili oglasi na koje se javljala sama ova firma ili zajedno sa drugim firmama – zaključila je Tepić.

Podeli
Updated: март 31, 2021 — 6:29 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Uzurbano pljackanje Srbije od strane Bosanskih Srba koji su se uglavili u sve pore vlasti i pore drustva gde se odlucuje o pljacki Srbije na celu sa Cipuljancem Vucicem. oo ovo ne vidi taj i treba da propadne . Pogledajte malo sastav skupstine , vladde, rukovodecih kadrova ,malo zagrebite i potrazite njihovo poreklo videcete da su vecina Bosanski Yli srbi Lopovi , a Dodiku se na tacni daju milioni evrica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *