Prevarant naterao čoveka da mu pokloni dva stana tvrdeći da su za potrebe Vučića

Pripadnici beogradske policije uhapsili su J.S. (46) zbog prevare i lažnog predstavljanje u poslednje gotovo tri godine, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

J.S. se sumnjiči da je od septembra 2018. godine do trenutka hapšenja, oštećenog 71-godišnjeg muškarca uverio da je zaposlen u Vojsci, a zahtevao je od oštećenog i da mu za navodne potrebe predsednika Srbije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, ustupi na korišćenje dva stana uz tri parking mesta u Beogradu, a kasnije i da mu te stanove pokloni.

Kako se sumnja, osumnjičeni je oštećenom zauzvrat obećao da će dobiti specijalne usluge u vidu obezbeđenja.

Oštećeni je potom ugovorom o poklonu preneo vlasništvo osumnjičenom J.S. nad nekretninama, koji je kasnije prodao jedan od stanova.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovaj događaj najbolje oslikava mentalno stanje birača i društva kojim manipulišu Vučićevi mediji. Moguće im je sve uzeti, pa i dušu.

Podeli
Updated: мај 29, 2021 — 11:50 am

1 Comment

Add a Comment
  1. Ko ima toliko stanova da poklanja znaci da je prbogat i da ima u steku jos sto sta, toga treba i pljackati . sigurno ih nije ni on kupio vec ih je takodje ukrao od naroda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *