Prognoze virusologa koje je citirala Angela Merkel a koje su OTREZNILE NAŠEG CIRKUSANTA (VIDEO)

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) proglasila je u sredu pandemiju korona virusa iako se dugo suzdržavala od korišćenja tog termina.


Poslednji put pandemija je proglašena 2009. godine kada je svinjski grip ubio stotine hiljada ljudi širom sveta.


Pandemije su verovatnije ako je virus nov, visoko zarazan i može da se efikasno i održivo prenosi između ljudi. Čini se da korona virus ispunjava sve tri stavke.


Prethodnih dana smo prisustvovali, na samom početku pandemije virusa Kovid – 19, komičarskom pristupu ovom problemu naše vlade. Potom je usledilo otrežnjenje, i predsednik SNSa je shvatio ozbiljnost situacije.

Loading...


Stručnjaci koji se pojavljuju u našoj javnosti, uglavnom služe popunjavanju minutaže jutarnjih programa, podizanju gledanosti određenih TV stanica, a pravi stručnjaci koji imaju iskustvo i znanje, nisu pogodni za takve zabavne programe, i ne donose profit emiterima programa.


Ozbiljan pristup problemu možemo zahvaliti Angeli Merkel, jer predsdnik SNSa, i nažalost, predsednik Srbije kao poslušan kućni ljubimac sluša samo nju, i njeno mišljenje ceni.


Pa o čemu se onda zapravo radi. Kancelarka Nemačke Angela Merkel, je u TV programu, citirajući svoje stručnjake virusologije izrekla podatak da će virus pogoditi 60-70% populacije Nemačke. Ova rečenica je bila dovoljna da poslušnog predsednika SNSa dozove pameti, inače bi pristup ovom problemu i dalje ostao na nivou komedije.


Zato ćemo vam predstaviti kratak prikaz projekcije stručnjaka virusologije iz Nemačke, od kojih je Angela Merkel citirala neke podatke, ove zaista zabrinjavajuće pandenije. Projekcije stručnjaka su zaista ozbiljne i nisu naročito utešne.


Pogledajte video.

Podeli
Updated: 15 марта, 2020 — 7:07 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.