Prostitutke koje su ležale u zatvoru javno podržavaju SNS

Desetak dana pred izbore aktuelni predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić dobio je podršku dve starlete, od kojih je jedna poznata i kao prostitutka koja je ležala u zatvoru, a druga kao starleta koju su privodili jer je navodno vozila ukradeni automobil. Jedna je Tijana Maksimović, široj javnosti poznata kao Tijana Ajfon, a druga je Tamara Đurić.

Njih dve su na Instagramu objavile Vučićevu fotografiju zajedno sa zaokruženim brojem šest. Tijana Ajfon je pritom i tagovala Vučićev profil na Instagramu te ga nazvala „moj kralj“.

Sud Bosne i Hercegovine je tokom 2020. godine odredio jednomesečni pritvor starleti Tijani Maksimović, poznatijoj kao Tijana Ajfon, nakon hapšenja u akciji „Kristal“ u Suvom Polju kod Bijeljine, tokom velike kokainske žurke sa orgijama, a sumnjičila se za prostituciju i podvođenje.

Tom prilikom, policija je zaplenila 46 grama kokaina, 20.000 konvertibilnih maraka, 9 komada medicinskih droga, 10 pištolja, od kojih je jedan gasni i tri pancira.

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine zastupala je Tijanu u tom postupku koji se protiv nje vodio kod Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu, a advokat Miloš Stevanović oglasio se tada za Nova.rs.

„Ona je zajedno sa sedam drugih osumnjičenih lišena slobode pre nekoliko dana, navodno zbog ilegalnog prelaska granice, te učestvovanja u grupi koja je po pogrešnom shvatanju Tužilaštva BiH imala nameru da počini određena krivična dela. Ona je došla kod prijatelja u Bijeljinu i zajedno sa preko 20 ljudi bila na žurci koja je privatno organizovana u Suvom Polju kod Bijeljine“, rekao je Stevanović tada za Nova.rs braneći starletu.

Tamara Đurić je takođe privođena jer se sumnjičila da je vozila ukradeni automobil. Ona je tokom 2018. godine odvezena pod rotacijom zbog pretresa. Domaći mediji objavili su i snimak privođenja. Sve se odigralo na uglu ulica Francuske i Strahinjića Bana u centru Beograda.

Podeli
Updated: март 22, 2022 — 10:52 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *