Protest – blokada AUTOPUTA BEOGRAD-NIŠ

Pre nekoliko dana “Putevi Srbije” odbili su da redakciji N1 dostave snimke udesa sa nadzornih kamera kod Doljevca, kada je vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babićausmrtio jednu ženu.
U odgovoru na zahtev koji je redakcija ovog medija tom preduzeću, a prema Zakonu o slobodnom pristupu informacijama, u “Putevima” rekli su da se snimak već pojavio.
Na internetu se jeste pojavio snimak sa jedne nadzorne kamere na kom se vidi incident, ali ne i ostali faktori koji su doveli do udesa, te bi kompletna slika mogla biti poznata tek objavljivanjem snimaka sa ostalih nadzornih kamera.
S tim u vezi, građani Srbije su se pobunili.
Naime, na društvenim mrežama je objavljeno da ukoliko se do četvrtka 14. februara 2019. ne objave svi detalji udesa na naplatnoj rampi u Doljevcu u kome je učestvovao Zoran Babić, a poginula Stanika Gligorevijić, u petak 15. februara biće organizovana blokada auto puta koja će trajati, kako kažu – sve dok se ne sazna istina!

Spekulacije o ovoj nesreći su brojne.Svi se pitaju – ko je kriv, a ko je zataškavao istinu?
Podsetimo, poslednjeg dana januara automobil u kome se vozio Babić učestvovao je u lančanom sudaru u Doljevcu, u kome je poginula Stanika Gligorijević (52), a Babić zadobio otvorene prelome.
Policija je potom uhapsila vozača automobila “škoda superb“ D. S. (35) iz Rakovice, koji je učestvovao u teškom udesu na naplatnoj rampi.

Podeli
Updated: 13 фебруара, 2019 — 5:08 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Sad upravo gledam njegov intervju na Pinku i kaže: ne pada mi na pamet da se ja nekom pravdam…. pa skote NEKO je ubio majku ČETVORO dece a on o pravdanju!!! z g a d i o m i s e

  2. šta bi od blokade na naplatoj rampi u Doljevcu koja je bila zakazana za 14.02.019

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.