Putujući cirkus u Borskom okrugu

Predsednik SNSa posetiće danas Borski okrug u okviru stranačke kampanje Budućnost Srbije.

Predsednik će obići pogon topionice bakra ZiJin Bor Copper d.o.o, a zatim Rogljevačke pivnice, gde će razgovarati s lokalnim vinarima.

U okviru posete predviđen je i obilazak završnih radova na zgradi Doma za decu i omladinu „Stanko Paunović“ u Negotinu, te rekonstruisane Osnovne škole „Vuk Karadžić“ u Kladovu.

Loading...

U Ratkovu će obići poljoprivredno domaćinstvo Nikole Verbunkića i razgovaraće sa lokalnim poljoprivrednicima, a za 17 časova je u Boru predviđeno da se predsednik SNSa Vučić i premijerka Ana Brnabić obrate građanima.

Kampanja SNSa „Budućnost Srbije“ počela je 7. februara, a cilj predsednika Vučića je da povrati poluljano poverenje građana izazvano protestima i sve učestalijim kriminalnim aferama svojih stranačkih funkcionera.

Očekuje se već oprobani scenario, i dolazak putujućih mitingaša u 150 autobusa iz svih krajeva Srbije.

Podeli
Updated: 16 марта, 2019 — 5:21 am

2 Comments

Add a Comment
  1. Treba, treba da rade autobusi i onako zbog visokih cena u prevozu koje pospešuju kvalitet živora građana koji sve bolje žive nego ranije i ako je hrana, TV, prevoz, komunalni troškovi i sve što život znači poskupelo i poskupljuje iz dana u dan. Jer, kako raste cena goraiva tako raste cena hrane.“Premijer“ ne zna kako su se srpski službenici u vreme srpskog zlotvora Tita skijali po Italiji i Austriji po dve nedelje, imali love i za kafanče i za druga zadovoljsta i nije bilo pretraživača kontejnera za otpad. Dana jedna porodica u kojoj rade dvoje ostei višemesečni udar po džepu od jednog odlaska na vikend ručak u kafanče.Ne propustite da saznate vi koji tvrdite o kavalitnom sadašnjem životu da sve ovo sda ne liči ni malo na pročla vremena, gore je od lopovske Miloševićeve bande.

  2. Na sveukupnu situaciju u drzavi Srbiji utice medijski mrak koji je postavila sadasnja vlastela.Jednom izgovorena laz,interpretirana istinom i ponovljena nebrojeno puta,postaje relevantna ISTINA>Ali,samo u glavama tih koji su umislili da laz moze biti istinom.Seticemo se nekih ranijjih godina,gde se moglo cuti misljenje i onih koji ne misle isto,ne funkcionisu isto.Postojalo je emokratko pravo slobodnog izrazavanja.Danas toga vise nema.Imamo partokratiju i diktaturu postojeceg rezima Aleksandra Vucica i njegovih satelita koji ga,zarad sacice vlasti cuvaju na mestu predsednika drzave a opet,Aleksandar Vucic to svesrdno koristi zarad jacanja svojih pozicija i pokriva se kroz ceo sistem svojih mahinacija,kradja,pronevera,ubistava,prodaja Drzavne imovine <stranim kupcima<koji su opet deo njegovog mehanizma.
    Putujuci cirkus nije nista drugo do guranje osiromasenog naroda da arlauce na mitingu gluposti,koju ni sam Vucic ne vidi,za dnevnicu od 1000 dinara i jedan sendvic koji dobije,jer,sa i onako osiromasenim porodicnim budzetom 1000 dinara za tog nesretnog SNS SIMPATIZERA nesto znaci!Ovde se radi o kupovini vremena,borbi da se sakriju njegove nesposobnosti odnosno mahinacije,veze sa narko i kriminalnim klanovima koji uzivaju punu podrsku Vucica,ne zbog toga sto ih Vucic voli,vec zbog toga sto su svi zajedno u kriminalnim vodama.I kad jednom zatalasa,kad se jednom desi da pocne korito da puca,svi ce potonuti.I Vucic i svi oko njega!A narod,on ce i dalje biti mehanizam pojedinaca u borbi za vlast.
    Pogledajte danas,ko je to sposoban da povede ovu drzavu u procese obnavljanja,podizanja iz mrtvila,dizanje privrede na nivo normalnog suficitarnog poslovanja?Od postojecih lidera opozicije,nema nijednog koji moze biti lider.Sve su to ljudi lokalnog karaktera,nedouceni,nedorasli elu zrelog politicara!Gde se denuse svi pametni mozgovi,koji znaju kako i sa cim se boriti,koji mogu sutra stati na celo ove drzave i raditi svoj posao iz patriotizma a ne iz licnih interesa?
    Srbijo,konacno,probudi se!Ne dozvoli da postanes sva putujuci cirkus.Okreni se sebi!
    Neka Vucica nek vuce svoje pione sa sobom,nek se bruka koliko hoce~!Ti,koji ga prate su,zaposleni dokolicari koji za svoj nerad primaju izvesne plate od kojih moraju dati deo partiji.Zato i ne izostaju sa <Mitinga podrske<U protivnom ostali bi bez i tog dela zarade koji i tako ne zaradjuju!Cirkusu treba stati na rep.Subota vece,setnja,nije resenje!Resenje je SUBOTA SVAKI DAN,DO KRAJA.A onda nove drzavne sluzbenike,vlast narodu pa u konacni obracun sa ovakvim cirkusantima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.