RAT U SNSu: Đuka – Zorana Mihajlović je NESREĆNA POJAVA U DRŽAVI

Aleksandar Vučić je ponovo debelo omašio kada je odlučio koga će na predsedničkim izborima da podrži, njegov favorit Donald Tramp je izgubio, u Belu kuću će Džo Bajden, a takav rasplet je izazvao raskol u vrhu SNS, budući da je došlo do sukoba Vladimira Đukanovića i Zorane Mihajlović, na koju su se obrušili i Vučićevi mediji.

https://twitter.com/djuka1979/status/1325153327814909953

Vučić je još u septembru, prilikom posete Beloj kući, odabrao stranu na predsedničkim izborima u SAD, bez obzira na to što je bio svestan da je i pre četiri godine izabrao pogrešnu stranu i da bi nova greška mogla da košta sve građane Srbije.

No, nije mario za to, a nakon ovog njegovog izbora strane, jurišnici SNS, kao i mediji koje uređuje Aleksandar Vučić su svim srcem bili na Trampovoj strani. A kako drugačije?

Međutim, ishod nije bio onakav kakav su priželjkivali, Trampa je na izborima pobedio Džo Bajden, kome je prva iz vladajuće stranke čestitala Zorana Mihajllović.

– Sjedinjene Američke Države dobile su predsednika demokratu – Džoa Bajdena. I kao što je veliki Mahatma Gandi govorio: Duh demokratije ne može se nametnuti spolja. On mora izrasti iz unutrašnjosti naroda. Ali, SAD su dobile i potpredsednicu. Jer, pobeda je žesnkog roda – napisala je Zorana Mihajlović na Instagramu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Sjedinjene Američke Države dobile su predsednika demokratu – Džo Bajdena. I kao što je veliki Mahatma Gandi govorio: Duh demokratije ne može se nametnuti spolja. On mora izrasti iz unutrašnjosti naroda. Ali #SAD?? je dobila i potpredsednicu. Jer, pobeda je ženskog roda! ?? Važno je da u godinama koje posvećujemo borbi za rodnu ravnopravnost još jedna žena osvoji značajnu političku poziciju. Verujem da će Kamala Haris, kao prva potpredsednica u istoriji #SAD, vođena demokratskim principima, doprineti boljem položaju žena. Jer, to je #demokratija – ravnopravno društvo u kojem građanke i građani imaju jednake mogućnosti da ostvare ono što žele! #zoranamihajlovic #uselection #presidentialelection

Објава коју дели Prof. dr Zorana Mihajlović (@zorana_dpm) дана

I zbog tog gesta se našla na meti režimskih medija.

– Skandalozno! Zorana Mihajlović umislila da je predsednik Srbije i da ona treba da odlučuje kad treba da se čestita pobedniku izbora u SAD-u. Ministarku očigledno ne zanima što predsednik Srbije, Aleksandar Vučić treba prvi da čestita novoizabranom predsedniku na pobedi, pa je rešila da to sama učini, kao da je ona sve u ovoj državi. Očigledno da ne zna gde joj je mesto – navodi se na sajtu „Alo“.

Nova vlada samo što je počela da radi, a unutrašnji sukobi već eskaliraju. Sudeći po samom startu rada, biće ovo veoma kratak, ali interesantan mandat.

Podeli
Updated: новембар 7, 2020 — 10:01 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *