RAT U SNSu – VUČIĆ GUBI KONTROLU: ZORANA BLOKIRA BEOGRAD I MOSTOVE – BRNABIĆKA STOPIRA

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja, izjavila je da u zakonu o saobraćaju „nema nikakvih rupa“ i da ona nije u sukobu s premijerkom Anom Brnabić koliko je premijerka u sukobu s njom.

Štrajk taksista koga podržava minisatrka saobraćaja Zorana Mihajlović se radikalizuje, i organizatori najavljuju da imaju sve potrebne dozvole policije za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu što obuhvata i mostove Gazelu i Slaviju.

Iz drugih policijskih obaveštenja čuju se navodi da do dramatičnog zakrčenja saobraćaja neće doći i da mostovi nisu ugroženi.

Nastala konfuzija je rezultat sukoba ministarke saobraćaja i premijerke.

Zorana Mihajlović ministarka saobraćaja po svaku cenu brani gradska „Taxi Udruženja“, a Ana Brnabić pokušava biti neutralna što joj ne uspeva jer aktivno traži rupe u zakonu kroz koje se CarGo može provući.

Zanimljivo je napomenuti da je CarGo aplikacija, slična Uberu, nema plaćanja, sve ide elektronski, visoki IT softfer. Ni tu ništa ne bi bilo čudno da premijerka nema brata koji ima firmu „Asseco SEE“ koja blisko sarađuje sa državnim institucijama, pisao je i Krik.

– Kompanija „Asseco SEE“ osnovana je 1990. U vlasništvu je istoimene firme iz Poljske, koja se na svom sajtu hvali da ima najveće prihode od prodaje računarske opreme i programa u jugoistočnoj Evropi. Vlasnici poljske firme su inostrane kompanije, a mali udeo ima i EBRD. Jedan od direktora srpskog ogranka je Igor Brnabić, ministarkin (a sada premijerkin, prim. aut.) rođeni brat, koji je na to mesto imenovan u januaru 2016. Ova kompanija dobila je nekoliko desetina javnih nabavki poslednjih godina kod više različitih ministarstava, institucija i javnih preduzeća. Jedna je od vodećih IT kompanija u Srbiji. Ana Brnabić je po dolasku na mesto ministarke rekla da veruje da IT sektor može da bude okosnica razvoja Srbije.

IT sektor, kompanija premijerkinog brata „Asseco SEE“ koja se bavi IT inovacijama , koje čine sam osnov i bit firme CarGo, su samo dim koji viri iz ove puške zaraćenih strana.

Punu istinu ćemo verovatno saznati nakon pada ove vlade i pada nekoga u Vučićevu nemilost.

Podeli
Updated: 11 октобра, 2019 — 10:03 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Sto se ovo ne objavi u blicu,kuriri, informeru da svi Vucicevi poltroni procitaju.Barn nekima ce otvoriti oci.

  2. Ana je postala član SNS-MAFIJE time je samo dokazala da je ogrezla u mafijaškim poslovima. Sigurno je CAR-GO KUPIO SOFTVER OD NJENOG BRATA.
    Zato je i znala koje rupe u zakonu koristi, brat joj rekao.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *