Rođaci Darije Kisić i sin Predraga Kona dobili funkcije u Er Srbiji

Poslednjih meseci smo svedoci kako je rapidno „napredovala“ firma „Nites“, koja je povezana sa Bojanom Kisićem, rođenim bratom ministarke Darije Kisić Tepavčević, koja je za poslednjih dva i po meseca dobila poslove od države u vrednosti od 5,4 miliona evra. Ali, nije samo brat Darije Kisić Tepavčević taj koji je profitirao.

Naime, kako piše Danas, visoke pozicije u Er Srbiji dobila je i rođaka ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ali i sin još jednog člana Kriznog štaba, Predraga Kona.

Nacionalna avio kompanija je tako u poslednjih godinu dana pojačala kadrove, piše ovaj list, i navodi da je Slobodan Kon donio mesto rukovodioca Interne revizije u Er Srbiji u maju prošle godine.

Inače, sin Predraga Kona je diplomirao na Megatrendu 2008. godine, a master studije je završio na Singidunumu. Pre Er Srbije je radio godinu dana u „Dilojtu“, a bio je i u Vladi Srbije i Ministarstvu energetike.

Posao u Er Srbiji dobila je i rođaka ministarke ta rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darije Kisić Tepavčević. Anja Kisić je, naime, menadžerka korporativnih komunikacija u Er Srbiji, i to od oktobra prošle godine.

Prethodno je radila u firmi koja upravlja TC Promenadom. Diplomirala je novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a master je dobila na FON-u.

I ranije su rođaci Darije Kisić dobijali povlastice od države.

Podeli
Updated: септембар 15, 2021 — 4:44 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *