Šapić utopio stranku u SNS

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će se desiti ujedinjenje sa Srpskim patriotskim savezom Aleksandra Šapića.

Lider SNS je otkrio da je podneo predlog Predsedništvu SNS, koji je jednoglasno prihvaćen, da se formira Radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS Aleksandra Šapića oko ujedinjavajnja u jednu političku stranku.

– Mi ćemo uputiti sutra poziv Šapiću na razgovore i prisustvovaću lično tom sastanku i verujem da u narednih mesec dana možemo da dođemo do ujedinjenja u jednu političku opciju – rekao je Vučić i tako potvrdio da će Šapić biti njegov favorit za Beograd.

Krajem aprila Šapić je javno rekao da će podržati Vučića na predsedničkim izborima, danas je predsednik Srbije uzvratio i sada je definitivno potvrđeno pisanje Direktno.rs kada smo objavili da se SPAS utapa u SNS.

– Mi danas jako dobro sarađujemo, zajedno smo na nacionalnom nivou u koaliciji. Ukoliko Aleksandar Vučić bude odlučio da se kandiduje za predsednika sledeće godine, ne postoji nijedan razlog da ga ne podržim – izjavio je za TV Prva predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić.

Dodajmo da je Vučić ocenio da je „SNS svakako izgubila“ predstojeće izbore u Beogradu, samo je kako je dodao, ostalo „šta će narod da kaže“.

Podeli
Updated: мај 5, 2021 — 9:23 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. bOSANCI KRENULI U PLJACKU.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *