Saradnici izdali Vučića: DEA PUŠTA SNIMKE

Snimci zverstava koja se povezuju sa Belivukom i ključni dokazi nisu došli ni od jedne naše službe ni policije. A toga ima još, čega sve – tvrdi Saša Janković, bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat.

– O kakvoj se tu sposobnosti i patriotizmu radi ako ključevi informacija od značaja za nacionalnu bezbednost Srbije nisu u institucijama Srbije – zapitao se Janković na društvenoj mreži Tviter.

Ovom Jankovićevom tvrdnjom podgrevaju se teorije koje već odavno kruže u javnosti, a tiču se uloge američke službe DEA (Uprava za suzbijanje narkotika) i FBI.

Kako se spekuliše, Nebojša Stefanović je prilikom posete SAD imao sastanke sa čelnicima ove organizacije, koji su mu, navodno, tražili da ukloni Dijanu Hrkalović sa mesta državne sekretarke u MUP-u kada je i izdao Aleksandra Vučića.

Takođe, prema ovim teorijama, Stefanović je DEA-i i FBI predao dokaze o umešanosti srpskog državnog vrha u kriminalne aktivnosti, čime se pokrio u budućem obračunu sa Aleksandrom Vučićem.

Koliko su Jankovićeve tvrdnje istinite i ko radi za koga i pod čijim patronatom u ovoj vrlo zapetljanoj aferi velike propagande laži Aleksandar Vučića, pokazaće vreme.

Podeli
Updated: 24 јула, 2021 — 12:01 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *