Sedamdeset i pet botova zaposlenih u javnom sektoru predstavljeni su kao „mladi lideri SNSa

Sedamdeset i pet botova stajalo je danas iza vođe na konferenciji za medije nakon održane sednice Glavnog odbora SNS-a i predstavljeni su kao „mladi lideri SNS-a“ koji će ovu stranku voditi u narednom periodu.

Pošto je slomio sve oko sebe i podavio sve iole misleće u SNS-u (ako ih je uopšte i bilo) Vučić je danas medijima predstavio 75 novih lica koja će se isticati u prvi (dobro u drugi) plan, odmah iza njega.

Uz uobičajne žalopojke, kako je umoran i kako opet hoće da se povuče sa čela SNS-a iako ga članstvo preklinje da to ne čini, Vučić je u igru ubacio najistaknutije mlade botove Srpske napredne stranke pozapošljavane po državnim preduzećima. Od EPS-a, preko POŠTE Srbije do lokalnih komunalnih preduzeća odakle ovi omladinci vredno i marljivo tivtuju hvalospeve posveće napretku Srbije.

Loading...

Zatečeni članovi Glavnog odbora nisu najsrećniji ovim rešenjem, jer u nadolazećim klincima vide svoju zamenu. A, nema mesta za sve. Mnogi su već kontaktirali svoje veze u drugim strankama ne bili pronašli svoje mesto pod suncem u narednom periodu.

Njima je dao Vučić fore do Vidovdana za kada je najavio kadrovske promene u vrhu SNS-a. Jedno je sigurno da mnogi sadašnji funkcioneri naprednjaka neće sedeti skrštenih ruku do kraja juna meseca. A, izbori se bliže…

Izvor: Informativa

Podeli
Updated: 30 децембра, 2019 — 5:41 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.