Šef građanske policije „ušao u lovu“ i osvanuo na bilbordima u Beogradu

Juče je osvanula vest kako je grupa građana „Jedinstveni za Vranje“, potpisivanjem sporazuma, postala je 22. organizacija koja je pristupila Srpskoj desnici.

Tim povodom se brzinom svetlosti na društvenim mrežama proširila vest da je srpska desnica zvanično postala deo vlasti.

Takođe, plakat je osvanuo na jednoj zgradi sa sloganom „Patriotizam u parlament“.

Loading...
https://twitter.com/muki68/status/1130859075418415104

Komentari mnogih su bili: ko je to platio i koliko košta jedan ovakav bilbord.

Da podsetimo, sporazum su u Vranju 20.maja 2019.godine, potpisali su Miša Vacić, predsednik Srpske desnice i Borivoje Antić, predsednik „Jedinstvenih za Vranje“.

– Ovim činom Srpska desnica je zvanično postala vlast u Vranju. Od danas imamo svoja dva odbornika u Skupštini grada Vranje. Sa velikim zadovoljstvom ističem da je Vranje prvi grad u kome imamo učešće u vlasti – rekao je predsednik Srpske desnice Miša Vacić.

“Jedinstveni za Vranje” su i do sad bili deo vlasti, ali u okviru liste SPS-a.
U okviru sporazuma je dogovoreno da celokupno članstvo pređe u Srpsku desnicu, a pored gradskih odbornika Nikole Jovića i Borivoja Antića, pristupnice Srpske desnice potpisali su i drugi funkcioneri Grupe građana “Jedinstveni za Vranje”.

Sporazumom je definisano da Borivoje Antić bude predsednik odbora Srpske desnice u Vranju, dok će Darko Filipović biti koordinator Srpske desnice za Pčinjski okrug.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su i Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, i Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost.

Podeli
Updated: 22 маја, 2019 — 2:43 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.