Sekretarica naprednog predsednika opštine: NE DAŠ KAPILARNI GLAS – OSTAJEŠ BEZ STRUJE

Udruženje građana „BEZ STRAHA“ iz Apatina obratilo se javnosti sa saznanjima prikupljenim na terenu o ne baš časnim aktivnostima lokalnih naprednjaka.

Strah od male izlaznosti pred izbore, naterala je naprednjačke kapilarce da ucenjuju građane, ali i KUD-ove, kao što je to u Apatinu slučaj, da će im isključiti struju ukoliko ne skupe dovoljan broj sigurnih glasova.

Evo saopštenja :

„Koliko se zahuktavaju predizborne aktivnosti u lokalnom odboru Srpske napredne stranke, svedoči i činjenica da je sekretarica Predsednika opštine Nataša Ćurčić u četvrtak uveče posetila GKUD „Dunav“ u nameri da napravi spisak tzv. kapilarnih glasova odnosno onih koji bi na narednim izborima glasali za SNS.

Loading...

Stvari nisu išle kako je očekivala, pa je tako većina članstva tog udruženja odbila da da podršku vladajućoj stranci. Nakon toga su usledile pretnje da će GKUD „Dunav“ izgubiti prostorije i da će im biti isključena struja. Da stvar bude gora pomenutom dešavanju je prisustvovao i jedan broj dece.

Od Predsednika opštine Apatin očekujemo da javnosti kaže da li je njegova sekretarica nastupala samovoljno ili po njegovim ili nečijem tuđem nalogu.“

Izvor: Informariva

Podeli
Updated: 7 фебруара, 2020 — 6:37 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.