Šešelj izbacio Natašu Kandić sa promocije knjige o Srebrenici (VIDEO)

U zgradi opštine Stari grad pred početak promocije knjige Vojislava Šešelja “U Srebrenici nije bilo genocida” došlo je do incidenta, kada su aktivisti Fonda za humanitarno pravo hteli da podele svoj “Dosije: Zločini nad Hrvatima u Vojvodini”, a Šešelj zatražio od obezbeđenja da ih ukloni iz zgrade.

Među njima je bila i bivša direktorka Fonda za Humanitarno pravo Nataša Kandić, koja je obezbeđenje takođe udaljilo iz hola zgrade Opštine stari grad.


Fond za humanitarno pravo postavio je na svoj Tviter nalog video na kojem se vidi dolazak Šešelj u zgradu opštine Stari grad i čuje kako traži od obezbeđenja da ih udalji.


Sama promocija počela je nešto posle 18.00 sati, a o novom trotomnom izdanju Šešeljeve knjige “U Srebrenici nije bilo genocida” govore, između ostalih, profesor Nenad Kecmanović, Nikola Žutić.
Publici će se obratitio, prema najavi, i autor, Vojislav Šešelj.

Loading...
Podeli
Updated: 6 фебруара, 2020 — 7:19 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Konacno da i ludak Šešelj uradi nesto korisno!!! Ha,ha,ha,

  2. A šts je tražila tamo ? Da odradi honorar . Ja koga ne volim ne idem da gledam ni da mu zvždim . To mogu samo bolesnici ili plaćenici . Sendvičari moraju i gladni su ,a ona je dobro plaćena .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.