SNS funkcioner nađen mrtav sa kesom na glavi i vezanim rukama

Režimski mediji su odmah objavili da se načelnik opštine Čukarica samoubio, ali teško je objasniti kako je sam sebi stavio kesu na glavu, oblepio je selotejpom pa obnevideo zbog kese i dok se gušio bez kiseonika, sam sebi vezivao ruke i to vijačom za trening?! Inače, u ovoj opštini je nedavno uhapšeno nekoliko službenika zbog milionske prevare kojom su oštetili budžet.

Bojan Popović (50), načelnik Uprave u beogradskoj Opštini Čukarica, koji je u subotu pronađen mrtav u svom stanu, kako se sumnja, izvršio je samoubistvo na veoma bizaran način.

Kako prenosi Informer, Popović je najpre sebi navukao kesu preko glave, koju je potom selotejp trakom zalepio za vrat. Potom je, kako navode, sebi vezao ruke vijačom za preksakanje. Na taj način on je ostao bez kiseonika i ugušio se.

Podsetimo, telo Bojana Popovića u njegovom stanu kod Hipodroma u subotu su pronašle njegova žena i ćerka.

– One su bile u gradu, a kada su se vratile zatekle su mrtvog Bojana. Odmah su pozvale policiju. Policija je utvrdila da u stanu nema tragova obijanja, niti premetačine. Utvrđeno je i da nema tragova borbe, odnosno nema naznaka da se Popović s nekim borio – rekao je ranije izvor Kurira i dodao da je zgrada u kojoj je zatečeno Popovićevo telo obezbeđena savremenim video-nadzorom, te da je policija pregledala snimke sa kamera.

– Navodno, utvrđeno je da niko nije ulazio u njegov stan – dodaje izvor upoznat sa slučajem. Popović nije ostavio oproštajno pismo ili poruku, tako da se motiv samoubistva ispituje.

Porodica Popović nije želela da komentariše tragediju. Komšije Bojana Popovića kažu da ga nisu poznavali, ali da su ga viđali često kako šeta psa.

– Ne znamo ih najbolje, samo iz viđenja. Bojan je često šetao psa, ljubazno bi se javio. Nismo čuli da su se svađali – kažu komšije i dodaju da su u subotu videli policiju i Hitnu pomoć ispred zgrade, ali da nisu znali šta se dogodilo, dok nisu videli u medijima.

Podeli
Updated: март 3, 2022 — 5:17 pm

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *