SNS funkcionerka – JEB*** VAS NAREDNE 4 GODINE! Džabe plačete!

Opasne uvrede na osnovu političkih uverenja su nedavno pale između par korisnika Fejsbuka.

Kako možete i sami videti na slici ispod, korisnica Ivana Rašić je na svojstven način jasno pokazala kojoj stranci je politički naklonjena.

Naime, Ivana je u jednom od svojih komentara napisala:

Loading...

– Vidi… Možete da kukate i plačete dok selendru ne poplavite. To vam je što vam je. J****** vas i naredne četiri (godine)… Dovoljno.

Svojim rečima, ova korisnica je pokazala na čijoj je strani, kao i da veruje da će Srpska napredna stranka biti na vlasti bar još četiri godine koje nam dolaze.

Kroz niz užasnih uvreda, prepiska se nastavila. Drugi korisnik Zoran Nedić, inače fotograf, samo joj je napisao „strašno, naprednjačko đubre“.

Na njegove reči, ni Ivana nije ostala dužna.

– Haha, j*** te to što zavisiš od tezgi, a ja žena na položaju. Jadan… đubre te rodilo.

Ekipa Espresa je takođe uspela da sazna gde je i pomenuta gospođa zaposlena. Naime, ona radi u Prekršajnom apelacionom sudu, gde obavlja poslove šefa daktilobiroa (odeljenja za prepisivanje pisaćom mašinom).

Izvor: Espreso

Podeli
Updated: 17 марта, 2019 — 6:43 am

1 Comment

Add a Comment
  1. to je i causesku mislio bolje vam je da odete sami nego da vas skupljaju lopatama ova vasa bahatost arogancija nekultura idiotluk nece imati jos jedan pun mandat plivace Srbija u krvi ali vasoj bolje bezite dok jos mozete i trosite to sto ste pokrali jer posle svega nece da vam pomogne zemaljski nego samo boziji sud

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.