SNS isceniranim napadima pokušava da demonstracije pretvori u KRVAVI OBRAČUN!

Kako naš portal nezvanično saznaje od lica prisutnih na demonstracijama koja su se našla u neposrednoj blizini ovog konkretnog događaja, nepoznato lice sa slike je u masi opozicionih demonstranata uzviknulo „Živela Srbija, živeo Vučić“ a potom brzo čučnulo i postrance se oslonilo na jednu ruku i počelo zapomagati za pomoć kao da je napadnuto.

Nekoliko demonstranata je primetilo neobičan događaj i brzo stalo u zaštitni krug da se čovek izoluje od moguće opasnosti,

za tih par sekundi, već spremni režimski novinari su počeli slikati iz uglova koji bi im mogli dati naznake već unapred izrežirane priče o nasilnim demonstrantima koji tuku stara i nemoćna lica.

Loading...

A onda su osvanuli naslovi KRV NA ULICAMA BEOGRADA, BRUTALNO NASILJE…itd

Sami procenite na fotografijama sa llica mesta šta se desilo, gde je krv, gde je nasilje i ima li ga uopšte.

Podeli
Updated: 6 априла, 2019 — 11:19 pm

2 Comments

Add a Comment
  1. Čiča je denuncijant, kao i na baba pred skupštinom grada, dobio instrukcije od penzionera SNS prvo da viče živeo Vučić, potom da legne na asfalt i izgrava povredu, a to je odmah bio i snimatelj SNS. Ajde da budemo naivni pa da poverujemo ovom scenariju. Ajde,bre, mante se. Ta koreografija jeftinog pozorišta je potekla od priglupog Vesića.

  2. Gledao sam snimak gde dečko iz obezbedjenja pritrčava i pita ga dali ste dobro ,pritrčao je da mu pruži pomoc a ne da ga bije i još mu persira ! Na snimku se jasno vidi da je sam legao na asfalt niko ga nije taknuo . Jasno nam je svima koje novine kako pišu nemoramo polemisati uopšte …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.