SNS KULTURA: Poslanik SNSa vređa narod – U USTA TE JEBEM (VIDEO)

Prošle nedelje Skupština grada Loznice donela je odluku o prostornom planu, odluku za koju se veruje da otvara vrata za dolazak Rio Tinta i pravljenje rudnika od zelene doline Jadra. Za takvu odluku glasao je 41 od ukupno 59 odbornika.

Odluku su podržali odbornici vladajuće SNS koalicije, a na toj listi je i odbornik Zoran Nikolić, koji se ne može baš pohvaliti pristojnim ponašanjem i ophođenjem prema građanima.

Od tog odbornika SNS ranije smo mogli da čujemo da je „Rio Tinto dobar za radna mesta“.

Nikolić nije baš poznat po suzdržanom i najpristojnijem ponašanju. Jednom prilikom je vređao građane koji su protestovali ispred Skupštine opštine Loznica. Prošlog oktobra kamera je zabeležila neprijatan razgovor Nikolića s jednim starijim čovekom koji je bio kritički nastrojen, a pale su i psovke.

Šokiran onim što je čuo od odbornika i iskazanim nepoštovanjem, stariji gospodin koji je pretrpeo uvrede, govorio je za odbornikom.

„Izvadi ruke iz džepova, izvadi ruke iz džepova“.

Podeli
Updated: август 3, 2021 — 11:03 am

3 Comments

Add a Comment
    1. NARODU se ne moze ugoditi oce da rade nezaposleni traže posao od vlade slušaju opoziciju koja stalno kleveta vlast a proslesu godine njihove vladavine ali nemogu da verujem daje narod postao zaboravan jel razlog što Vule dovodi strance je u tome da su bivši sve uništili pa sada obnavljati tehnologiju mlogo košta a pare su sve vani pod sifrom ili na prijatelje jel nijedan lopov od bivši na svoje ime nema ništa i kako mislite da se radi ce da čekamo božiju pomoć da on pomaže 2 m pod zemlju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *