SNS POZICIONIRANJE: Vučićeva savetnica dobila mesto u košarkaškom savezu Srbije

Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević potvrdila je za Insajder da je imenovana za jednog od novih članova Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

„Imenovana sam na predlog KSS s idejom da na Svetskom prvenstvu košarkaše, njihov ugled i uticaj, kao i u ostalim sportskim takmičenjima, iskoristimo za promociju Srbije i da ih uključimo u sve marketinške aktivnosti koje za cilj imaju podizanje ugleda zemlje u svetu. Funkciju obavljam bez ikakve nadoknade“, navela je Suzana Vasiljević za Insajder.

Ona navodi da su u KSS – s obzirom na njene veze u medijima u Srbiji, regionu i u svetu – smatrali da je kvalifikovana da zajedno sa njima radi na promociji zemlje.

„Velika mi je čast sto su mi ukazali poverenje“, rekla je Vasiljević.

Loading...

Košarkaški savez Srbije imenovao je kao nove članove Upravnog odbora predsednika Izvršnog odbora Rajfajzen banke Zorana Petrovića, predsednika Izvršnog odbora Triglav osiguranja Dragana Markovića, Suzanu Vasiljević i Aleksandra Seratlića, izvršnog adirektor MPC Holdinga, rečeno je Insajderu u KSS.

„Ideja je bila da košarkaše i ostale sportiste uključimo u promociju zemlje, u kampanju u koju država ulaže mnogo, a mi želimo da iskoristimo naš ugled i doprinesemo promeni imidža i promociji zemlje, naročito na Svetskom prvenstvu“, rečeno je Insajderu u KSS.

Podeli
Updated: 13 септембра, 2019 — 8:27 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.