SNS PRAVILA: Šarčević zatvorio SVOJU PRIVATNU ŠKOLU dok druge kažnjava za zatvaranje škola

Vučićev ministar prosvete, Mladen Šarčević je još jednom pokazao svu bahatost i licemerje naprednjačke vlasti.

U osnovnoj školi „Ruđer Bošković“ (u pitanju je privatna osnovna škola i gimnazija ) gde je Šarčević istaknuti suvlasnik škole, a mimo zvanične odluke vlade čiji je član, doneto je rešenje o obustavi nastave.

To Šarčeviću ništa nije smetalo da najavi sankcije i zapreti direktorima gimnazije u Čačku i OŠ „Mika Petrović Alas“ iz Beograda koji su, kako je naveo, mimo procedure doneli odluku o zatvaranju škole.

Očigledno jedna procedura važi za Šarčevića i njegovu školu, a za ostale isključivo ono šta Šarčević kaže.

Loading...

Pošto je struka nešto našta se stalno pozivaju premijerka i predsednik, postavlja se pitanje ima li neko uopšte stručan ko može ovakve apsurde da razjasni. Ili je sasvim dovoljno reći da je Šarčević posebno zaštićen, jer je upravo njegovu tek zatvorenu školu pohađao Vučićev sin.

Uostalom, ko bi normalan trpeo njegove stalne nesuvisle ispade u javnosti. Prava struka sigurno ne. Kao što je bojkot najbolje pokazao ko je ko na opozicionoj sceni, tako je pojava korone otkrila svu nesposobnost i neznanje kojima obiluje ova vlast. Šarčević je samo jedan od dokaza da bukvalno svako u Srbiji može biti ministar prosvete. Naravno, ako je dobar sa Vučićem.

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: 13 марта, 2020 — 4:14 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.