SNS ŠOU SE NASTAVLJA – Žene se okupile u Brusu da podrže Jutku!

U Brusu je održan skup žena koje su se okupile kako bi pružile podršku predsedniku Opštine, Milutinu Jeličiću Jutki, koji je optužen da je seksualno uznemiravao nekoliko žena, i koji je najavio ostavku, ali zvanični dokument javnost još nije videla.

Milutin Jeličić, predsednik opštine Brus, ipak je dobio podršku i to od grupe žena. Oko pedesetak žena okupilo se ispred zgrade opštinske uprave u Brusu kako bi dali podršku predsedniku opštine Milutinu Jeličiću Jutki zbog skandala koji već godinu dana potresa srpsku javnost.

Okupljene žene uglavnom kažu da je sve što se iznosilo protiv Jeličića neistina. Kažu i da je on jedan od najboljih predsednika opštine u istoriji Brusa, i da je puno učinio za ovo mesto.

Loading...

Ekipa TV N1 razgovarala je sa učesnicama protesta koje su rekle da su se spontano okupile. Većina njih je rekla da je sve ono što je Marija Lukić iznela u javnost neistina, sa ciljem da se Jeličić smeni sa vlasti:

„Predsednik je jedan divan čovek koji voli svoju porodicu, svoju decu i sve nas građane. Za pojedince, a i tu Mariju Lukić – ja mislim da je ona radila kod njega u stranci, ona nije bila sekretarica njegova kao što se predstavlja, ona je radila u stranci.“

„Danas je pijačni dan. Četvrtak. Kaže dan za begenisanje, pa došli smo da vidimo ove lepe novinare.“

„Podržavamo predsednika Milutina Jeličića, jer se vodi hajka i neke stvari koje uopšte nisu tačne. Uopšte nemamo ni mi pravo glasa, nemamo pravo da kažemo nešto u odbranu, samo se u novinama i na televiziji priča ono što drugoj strani odgovara.“

„Podrška predsedniku opštine. Mi smo ovde jedno malo mesto. Znači, mi znamo Mariju Lukić.“

„I niko nas nije naterao kao što pišu. Ne, mi smo same svojom voljom došle ovde.“

„Sami se organizovali, došli sami, niko nas nije pozvao, čuli smo da ima i došle smo same.“

„Rekli su mi (da dođemo ovde). Naš šef javno-komunalnog preduzeća, ovde je i direktor naš. (Rekli su) da dođemo na ovaj skup danas da podržimo našeg predsednika opštine, što zarađujemo koru ‘leba i parče ‘leba i naš život. Šta da ti kažem dalje, mora se radi. Jeste hladno, ali mora se izdrži.“

Predsednik Skupštine Opštine Brus Miroslav Panić izjavio je za Radio Slobodna Evropa (RSE) da je danas primio ostavku Jeličića, i da će sednicu o tome zakazati u dogledno vreme.

Jeličić je 1. marta izjavio da podnosi ostavku zbog toga što se, kako je saopštio, njegov slučaj „koristi za direktan napad na predsednika Aleksandra Vučića“ i za „urušavanje Srpske napredne stranke“, čiji je Jeličić član, a Vučić predsednik.

Jeličića je za seksualno uznemiravanje prijavilo sedam žena, a podignuta je optužnica u jednom slučaju – Marije Lukić koja je tokom dve godine, koliko je kod njega radila, od Jeličiča dobila 15.000 lascivnih SMS-ova, a pokušao je na silu i da ostvari fizički kontakt s njom.

Izvor: N1

Podeli
Updated: 14 марта, 2019 — 5:09 pm

3 Comments

Add a Comment
  1. Potonuće moraka je toliko duboko otišlo da izaziva gađenje do povraćanja. MOŽE SE pROCENITI DA SU OVOJ SESIJI JUTKE PRISUSTVOVALE UCENJENE ŽENE.UCene se dešavaju na razne načine, ili će neka biti premeštena na drugo radno mesto sa slabijom plato kao u Lazarevcu, ili gubitkom radnog meste ako je ugovor na određeno vreme ili pak i one koje su prošle kroz Jutkine ruke pa moraju ucenjene da ćute zbog porodice. No zbirno moral malog mesta Brus je u teškom stanju. Zgražava samo pomisao da jedna žene ne uzme u odbranu svoju drugaricu, a tek gde vodi pradsa da je Jutka veličan. Ukupno gledano U Brusu je opšti Jutkin kupleraj morala.Ipak verujemo da postoji veći deo građana koji ovakvu drskost ne podržava, ali se ti nisu javili. Brnabićka na ovu temu ćuti jer to nije njen biološki resor.Ćuti i Vučić, ćute svi ninistri srpske vlade, čuti ministar dačić, porodičan čovek.Beda morala.

  2. A da nije ucenjena zena podnela prijavu, sta ako su iz opozicije ucenili Mariju da optuzi coveka. Gledate jednostrano. Opet navodim posto sa procitao izjavu Marije da u njenoj izjavi postoje rupe. Kaze da su je Jutkini batinasi u jednom kaficu naterali fa obrise sve poruke, odakle sad 15000 poruka. Kaze u izjavi da je Jutka uvatio za dupe i pokusao poljubiti na silu, ona ga odbila i na odlasku on joj nudi da izabere poso, i posle svega ona od silnih poslova bira da bude njegova sekretarica i to traje punih 2 godina. Namestaljka ocigledna radila je po necijoj direktivi

  3. bice vruce steze se obruc marija kako si

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.