Krizni štab – VUČIĆ odlučio! Vučić nam svesno donosi delta soj korone iz Indije!

Dok je ceo svet u panici od delta soja korone koji se iz Indije polako širi celim svetom i dok sve zemlje uvode rigorozne restrikcije, Beograd je prepun Indijaca! Naš glavni grad postao je njihov fiktivni karantin pre odlaska u zemlje Evropske unije, Veliku Britaniju i Sjedinjene Američke Države.

Dok epidemiolozi svakodnevno upozoravaju na opasnosti od novog delta soja koronavirusa, koji se za 60 odsto brže i lakše prenosi, u trenutku kada je vakcinacija stala, a 80 procenata vakcinisanih primilo kinesku vakcinu, blago rečeno sumnjivog kvaliteta – Beograd je poslednjih dana preplavljen indijskim državljanima u čijoj zemlji su milioni zaraženi novim, delta sojem virusa.

Zašto to radite, Aleksandre Vučiću, imate li i trunke odgovornosti za zdravlje nacije i budućnost ove zemlje?!

Ali ni tu nije kraj.

Indijski niskotarifni prevoznik SpiceJet započinje seriju čarter letova od Nju Delhija do Beograda, a planirano je da lete najmanje tokom celog jula, sa letovima naizmenično preko Jerevana u Jermeniji ili Tbilisija u Gruziji, koji obezbeđuju putovanje indijskim putnicima u srpsku prestonicu. Očekuje se da narednih dana još nekoliko indijskih aviokompanija započne letove u ovom šokantnom Vučićevom projektu fiktivnog karantina.

Nakon tog petnaestodnevnog boravka u Srbiji, indijski državljani koji nisu zaraženi nastavljaće dalje putovanje ka zapadnom svetu koji ne dozvoljava ulazak na svoju teritoriju nikome ko je u prethodne dve nedelje boravio u Indiji.

Ali Vučić im dozvoljava, iz samo njemu poznatih razloga.

Srbija je tako postala jedina zemlja Evropi koja ne haje za delta soj korone, a prema informacijama indijskih turoperatora koji u Srbiji prodaju ove neverovatne „karantinske“ pakete, u našu zemlju je već ušlo preko 1.000 indijskih državljana!

Šta na ove poteze Vučićevog režima imaju da nam kažu dr Kon, Darija Kisič ili prof. Tiodorović?

Izvor: Direktno

Podeli
Updated: јул 9, 2021 — 12:24 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *