SRAMNI LOPOVI: SNS opremu iz Doma zdravlja preneo u stranačke prostorije

Srpska napredna stranka u Svilajncu otišla je još jedan korak dalje u trci za promociju, te su tako izneli opremu iz Doma zdravlja, preneli je u prostorije svoje stranke i pozvali građane na „preventivne preglede“.

– SNS iz Svilajinca iznela opremu iz Doma zdravlja: ultrazvuk, krevete, medicinsku opremu… Preneli to u prostorije stranke i pozvali građane na preventivne preglede. Sve to u saradnji sa poliklinikom doktorke Toskić koja je poverenica SNS i dr u Domu zdravlja iz kog je izneta oprema!

Medicinsko osoblje na čelu sa direktorkom Doma zdravlja u Svilajncu kao i doktorkom koja je poverenica SNS, dr Tanjom Toskić-Lalović, a koja ima privatnu ordinaciju, vadili su u SNS kancelariji krv penzionerima, radili ultrazvučne preglede, kako se može videti na fotografijama bez poštovanja makar jedne epidemiološke mere.

– Krivično delo sukob interesa je sigurno, a iznošenje opreme iz državne institucije tek! Ona će sve preglede naplatiti iz fonda za zdravstvo, a sve pod plaštom brige SNS za zdravlje građana. Ovo je nezapamćeno!

Ovo naprednjake iz Svilajnca međutim uopšte ne brine, te su se ovim, kako kažu, humanim delom pohvalili i na društvenim mrežama.

– Fantastičan odziv naših sugrađana potvrđuje da su opštinski odbor Srpske napredne stranke Svilajnac i Unija žena svojom plemenitošću, stručnošću i dobrom organizacijom pokazali da brinu o svojim najstarijim sugrađanima. Ova akcija je zapravo samo najava niza humanitarnih aktivnosti, jer Svilajnčani svakako to zaslužuju – navodi se na Fejsbuk stranici Opštinski odbor SNS Svilajnac.

Podeli
Updated: јун 27, 2021 — 6:51 pm

1 Comment

Add a Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *