SRBIN UPAO NA SERVER AMERIČKOG MINISTARSTVA ODBRANE: Skinuo slike iz NATO bombardovanja koje niko nije video! (FOTO)

Slike datiraju od početka NATO agresije do juna 1999., kada su američke trupe ušle na Kosovo. Neven Đenadija, diplomirani politikolog iz Republike Srpske, objavio je na svom fejsbuk profilu ekskluzivne fotografije koje je, kako tvrdi, skinuo sa servera starog sajta ministarstva odbrane SAD.

Objavljene fotografije obuhvataju do sada neviđene slike ciljeva u Srbiji i Crnoj Gori pre i posle dejstava, od vojnih objekata kao što su kasarne, skladišta municije, preko fabrika oružja, državnih institucija, rafinerija, mostova, železničkih pruga, pa sve do čisto civilnih objekata. One datiraju od samog početka NATO agresije do juna 1999., kada je američka vojska ušla na Kosovo.

У овом албуму се налази око 440 фотографија које сам за неколико дана скинуо са "backup" сервера старог сајта…

Gepostet von Neven Djenadija am Dienstag, 16. April 2019

„U ovom albumu se nalazi oko 440 fotografija koje sam za nekoliko dana skinuo sa „backup“ servera starog sajta ministarstva odbrane SAD. Trenutno je u procesu prelazak sa starog na novi sajt i vjerujem da će stari uskoro biti potpuno nedostupan. Sve fotografije su se nalazile na jednom mjestu i izuzetno su visoke rezolucije.

Loading...
Podeli
Updated: 18 априла, 2019 — 11:50 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.