STALA MAŠINA Botovi ne rade do 3. januara?

Nova godina je trenutak za nove odluke, zacrtavanje ciljeva, ali i kratak predah od svakodnevnih pritisaka koje donosi život i posao.

Da su i članovi internet tima SNS, u narodu poznati kao „botovi“, ljudi od krvi i mesa i da im je potreban odmor pokazuju i rezultati njihvog (ne)rada tokom prethodnih dana.

Sudeći po broju sviđanja i deljenja najnovijeg propagandnog spota Srpske napredne stranke na Tviteru, naprednjačka internet mašinerija očigledno „odmara“ do 3. januara,

ne bi li napunila baterije i zatim nastavila „punom parom“ da napada političke neistomišljenike i svakog ko se usudi da dovede u pitanje (ne)sposobnost naprednjačke vlasti.

https://twitter.com/i/status/1344991220599320578

Podsetimo, na društvenim mrežama je juče objavljen novi naprednjački propagandni spot u kom naprednjački Deda Mraz pokušava „humorom“ da diskredituje Marka Bastaća „optuživši“ ga za „vezivanje u podrumu“, a zatim se prelazi na svakidašnje hvaljenje Aleksandra Vučića i njegovo „požrtvovanje“ i nesebično „zalaganje“ za građane Beograda, koje ovog puta prelazi granice zdravog razuma.

Spot nije propraćen velikim brojem sviđanja i deljenja na Tviteru, pa se naslućuje da su naprednjaci napravili kratak predak tokom praznika, ne bi li „napunili baterije“ za dalje napade na svaku kritiku upućenu režimu. Narod trenutno može da iskoristi priliku da predahne, pre nego što se botovi vrate, ljući nego ikad.

Podeli
Updated: јануар 2, 2021 — 9:28 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *