Stefanović: Hrkalović laže, odgovoriću za 48 sati kada smislim šta da kažem

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da “novi talas laži” protiv njega plasiraju bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović i “deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka”.

“U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio. A upravo istina koju ću izneti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći!“ naveo je Stefanović u saopštenju.

Hrkalović, koju Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za trgovinu uticajem u dva slučaja, prethodno je u intervjuu za “Objektiv” rekla da je Stefanović „ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice“ i štitio kriminalni klan Veljka Belivuka.

Nebrojeno puta sam lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su protiv mene u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi. Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom.

Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim. Pošto se ti napadi čistim lažima protiv mene nastavljaju, nastaviću i ja isključivo istinom, kao i do sada, navodi u saopštenju ministar odbrane.

On je rekao da će nastaviti “još jače”, jer “napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka”.

Podeli
Updated: јун 20, 2022 — 2:57 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *