Stefanović: NAGODIĆU SE SA VUČIĆEM – Sve sam u politici naučio od Vučića!

„Odnosi unutar Srpske napredne stranke su samo naši, a takav je i odnos sa Aleksandrom Vučićem, sa kojim ću razgovarati o svom radu i problemima, ali bez ‘dobronamernih’ posrednika“, poručio je ministar odbrane Nebojša Stefanović u izjavi dostavljenoj medijima.

– A mi smo dovoljno jaki i mudri da probleme rešavamo kao i uvek do sada u otvorenoj, prijateljskoj raspravi iz koje smo uvek izlazili jači i mudriji. I to bez obzira kakve su odluke koje donosimo, a pripadam grupi ljudi koji nisu deo tima samo kada je dobro i samo kada se neka kritika ili uskraćivanje podrške ne odnosi na njih lično – naveo je Stefanović napadajući opoziciju rečima da se već duže, kako je naveo, „bavi odnosima u Srpskoj naprednoj stranci“.

– I moj odnos sa Aleksandrom Vučićem je, takođe, samo naš. Taj odnos je iskren i podrazumeva zajedničku borbu za bolju i jaču Srbiju, ali i bolju i jaču Srpsku naprednu stranku.

Stefanović je dodao i da je u politici sve naučio od Vučića, te da ni njemu ni stranci nisu potrebni posrednici, kao ni, kako je naveo, Aleksandru Vučiću.

– Mogu da razimem opoziciju jer nema nikakvu drugu ideju ni sposobnost da uradi bilo šta za Srbiju, osim što želi da se vrati na vlast i ponovo sebi napuni džepove. Ne mogu, međutim, da razumem zašto se toj zaludnoj i očajničkoj kampanji, svesno ili nesvesno pridružuju neke kolege i prijatelji iz SNS-a koji šalju preko medija savete i preporuke šta bi trebalo da uradi stranka ili ja kao jedan od članova Predsedništva i osnivača – rekao je Stefanović i dodao:

– Svako učešće u ovoj raspravi putem medija je štetno za SNS, za svakog od nas kome su Srbija i naša stranka na srcu, pa i za našeg predsednika Vučića. Korisno je samo za one koji ovom kampanjom žele da skrenu pažnju sa svog tragičnog političkog beznađa, a naročito sa njihovog sramnog perioda vladavine koji je Srbiju ostavio na cedilu, opljačkanu i poniženu – navodi Stefanović i dodaje da će i sada o svim problemima i o svom radu razgovarati s Vučućem, bez posrednika i raznih „dobronamernih“ savetnika.

– Kao i uvek do sada slušam svaki njegov savet i sprovodim svaku njegovu odluku, jer to je temelj naše saradnje, koja je uvek bila samo na korist Srbiji i SNS-u. U tome se ništa neće promeniti – zaključio je Stefanović.

Podeli
Updated: мај 24, 2021 — 6:58 pm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *