Stefanović: Napad na tenk je napad na Vučića

Ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je danas da je maketi tenka, koju su Zvezdini navijači postavili ispred Marakane, dato previše pažnje i ponovio da je u Tužilaštvu konstatovano da u tom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

“Radi se o maketi, što je potvrdilo i Ministarstvo odbrane, nekadašnjem vozilu koje je onesposobljeno, koje nema motor i koje ne može da ugrozi bilo čiju bezbednost”, rekao je Stefanović za TV Hepi.

Ministar je upitao zašto oni kojima je smetala maketa tenka ispred stadiona nisu uložili takvu energiju i bili glasniji kada su nedavno napadnuti Zvezdini navijači u Kninu.

“Žao mi je što su tada ćutali, žao mi je što su tada bili vrlo objektivni”, kazao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, maketa tenka je deo koreografije Zvezdinih navijača, simboliše da su kao sportski klub jaki i dodao da ne može da razume one koji su rekli da je to “simbol devedesetih”.

“Očigledno je da je ovo trebalo da posluži kao politička igra za neku vrstu napada pre svega na predsednika Aleksandra Vučića, jer sada je on kriv i za ovo, jer je kriv za sve što se desi. To je očigledno politikanstvo jednog dela opozicije koji nažalost nema šta drugo da pokaže”, rekao je Stefanović.

Podeli
Updated: август 28, 2019 — 9:29 pm

1 Comment

Add a Comment
  1. Od kada je tenk simbol zvezdinih navijaca??? To je cist hir jednog derpea i nista vise…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *