STEFANOVIĆ: Opozicija vidi Srbiju kao KASICU PRASICU

Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da pojedine stranke opozicije najavljuju bojkot izbora samo zato što nemaju rezultate, a prelaznu vladu iniciraju zbog “kasice prasice”.

Stefanović je za TV Pink rekao da u Srbiji na izbore izlazi, maksimum, 53, 54 odsto građana, dok je u Evropi taj prosek na 40 odsto. Sad računaju, dodao je Stefanović, ako na izbore izađe 45 odsto, oni će da kažu onih 55 odsto je sve naše.

Upitan o inicijativi formiranja prelazne vlade, Stefanović je ocenio da se radi o besmislici i da je to priča da se “dočepaju ministarske fotelje bez narodne volje”.

Ministar policije, doktorant koji je kupio diploma na buvljaku, bez imalo časti je zatim u Vučićevskom stilu izokrenuo reči Boška Obradovića, i gebelsovski propagandno prestavio ih u duhu naslova teksta, nasuprot istini.

Loading...

“Njih interesuje fotelja, ovo što je rekao Boško (Obradović), oni su priznali. Mi bismo da sednemo u fotelje bez narodne volje, bez da neko glasa za nas. A zašto fotelja? Pa kasica prasica”, rekao je Stefanović.

Podeli
Updated: 3 септембра, 2019 — 6:47 am

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.